L’Alcalde

Lluís Soler i Panisello

Lluís Soler i Panisello és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UPF, amb l’especialitat en Economia i Gestió Pública. Soler també ha realitzat diferents màsters, postgraus i cursos en l’àmbit de la gestió pública. Entre aquests, per exemple, destaquen el Màster en Ciències Polítiques i Socials (UPF), el Màster en Fiscalitat (UOC), el Màster en Govern Local (UAB) i el Màster en Direcció Pública (ESADE). Simultàniament, també ha realitzat el Postgrau en Gestió i Administració Local (UAB), el Postgrau en Dret Administratiu Local (URV) i el Postgrau en Lideratge i Governança (UAB), a banda de titulació oficial de llengua anglesa.

El 2007 va entrar en política institucional sent escollit regidor a l’Ajuntament de Deltebre i, posteriorment, vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre. La legislatura compresa entre el 2011 i el 2015 va ser el president del Consell Comarcal del Baix Ebre i cap de l’oposició a l’Ajuntament de Deltebre.

El juny de 2015 va ser nomenat alcalde de Deltebre, funció que encara desenvolupa després de les victòries en majoria absoluta els anys 2019 i 2023. 

Durant la seva funció del càrrec d’alcaldia, Soler també ha estat president de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), entre els anys 2019 i 2023, i diputat d’Hisenda a la Diputació de Tarragona, durant el mandat 2015 – 2019.

*El document amb els corresponents decrets d’alcaldia de l’any 2023 estan anonimanitzats per garantir la protecció de les dades.