L’Alcalde


Benvolguts ciutadans i ciutadanes,

Us presentem aquesta nova pàgina web amb la finalitat de millorar i adequar l’experiència de l’usuari que habitualment consulta la informació present en aquesta plana. De fet, aquesta informació s’ha ampliat per tal de plasmar l’acció de govern i els serveis i prestacions que ofereix diàriament l’Ajuntament de Deltebre.

En aquesta línia, hem apostat per crear una plataforma de participació ciutadana per tal que la ciutadania pugui votar i participar en les decisions del dia a dia i del futur del municipi amb les màximes facilitats possibles. Alhora, també hem apostat per penjar tota aquella informació referent a les Juntes de Govern Local i als Plens de la corporació de manera que la ciutadania pugui consultar tot allò que es debat en aquestes sessions.

En aquest mateix objectiu, en breu posarem en funcionament un apartat de transparència que donarà a conèixer d’una manera més notòria el funcionament de l’Ajuntament, així com la gestió de les finances que realitza l’equip de govern. Tot per tal de millorar la comunicació i la transparència entre l’administració i la ciutadania i fomentar el govern obert.

Així doncs, espero que aquesta nova plana web sigui de la vostra satisfacció i pugueu trobar tota la informació que cerqueu amb la màxima comoditat i usabilitat possible. Tot, evidentment, dissenyat amb la nova imatge corporativa de l’Ajuntament per tal de donar el pas de modernitat i canvi que aquest consistori necessita.

Molt atentament,
Lluís Soler i Panisello           
Alcalde de Deltebre

Els comentaris estan tancats.

X