Oferta formativa

Oferta formativa

Cursos dirigits per a les persones que estan en actiu i que volen aprofundir en diferents coneixements, però també per a la gent que està en situació d’atur.

En aquest apartat podeu veure totes les ofertes formatives en actiu que ofereix l’Ajuntament de Deltebre, juntament amb IDFO. Us recordem que, en cas d’estar-hi interessats, podeu trucar als telèfons d’atenció 977 48 93 09 i 611 446 625, o bé enviar un correu electrònic a acciocomercial@deltebre.cat. Si ho preferiu, us podeu dirigir a l’Ajuntament en horari d’atenció al públic.

Per a la inscripció s’ha d’enviar emplenat el formulari (https://deltebre.cat/wordpress/wp-content/uploads/2022/09/Sollicitud-inscripcions-2022.pdf) i la següent documentació al correu electrònic acciocomercial@deltebre.cat.
1️⃣ Còpia del DNI/NIE en vigor per totes dues cares.
2️⃣ Número d’Afiliació a la Seguretat Social.
3️⃣ Treballador en actiu, Règim General: còpia de la capçalera de la nòmina més recent.
4️⃣ Treballador Autònom: còpia de l’últim rebut d’autònom.
5️⃣ Aturat: còpia del DARDO actualitzat (Document d’Alta i Renovació de la Demanda d’Ocupació en del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya).
🏢 Tota aquesta documentació, com el formulari, també es pot presentar a l’Espai de Reactivació Socioeconòmica de l’Ajuntament de Deltebre (edifici antiga biblioteca, primera planta).

Podeu fer clic a cada cartell per tal d’ampliar-lo.

Cursos impartits per professionals de l’art i la creació, dirigits per al conjunt de la ciutadania

· Informació i matrícula: truca’ns al 977 444 163 o envia’ns un missatge a escolaartcultura@dipta.cat, i gestionarem la teva matrícula sense moure’t de casa teva.

* Ens trobaràs al nucli antic de Tortosa, a la Plaça Sant Joan, 5

· Matrícula: consulta els preus públics per la prestació del servei d’ensenyament artístic (formació no reglada) que s’impartirà a L’Escola per l’Art i la Cultura així com les bonificacions i reduccions del preu de la matrícula (BOP 10/05/2021).

* La programació pot estar subjecta a modificacions

* Tots els cursos/activitats tenen places limitades

* Si per circumstàncies alienes a l’Escola s’ha de suspendre 1 o diverses sessions, es buscarà una data alternativa per recuperar-la.