Lipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Elisabeth Tomàs i Franch
Tinenta d’Alcaldia de #DeltebreEficient

Si bé l’Ajuntament de Deltebre treballa diàriament per tal de millorar el benestar de la ciutadania del municipi, existeix també una àrea que té l’objectiu, entre d’altres, de coordinar el personal del consistori i els diferents departaments per tal de poder prestar els serveis a la població de la manera més eficient i adequada posible, així com establir els mecanismes de relació entre la ciutadania i l’Ajuntament.

En aquesta línia, aquesta àrea engloba i incorpora totes aquelles regidories que permeten el funcionament intern de l’Ajuntament. Per altra banda, dins d’aquesta àrea també es treballa per impulsar la relació de l’Ajuntament de Deltebre amb altres institucions: Protocol i Relacions Institucionals. Finalment, integra també aquelles àrees que permeten una interrelació directa entre la institució i la societat, potenciant així l’empoderament de ciutadania de manera transversal.

Subàrees #DeltebreEficient
Darreres notícies