Logo_riumar_color

El Consell de Riumar és un òrgan de desconcentració municipal que té la clara finalitat de treballar per impulsar el nucli de Riumar. En aquest sentit, aquest òrgan disposa de 12 representants, 4 dels quals assumeixen una funció executiva per tal de vetllar pel nucli.

En aquest sentit, la sessió constitutiva del Consell de Riumar celebrada el dia 3 d’agost de 2023 , va cloure que la presidència recaigués en la figura d’Eutimio Mauri, la vicepresidència d’Acció Institucional, en Joan Bertomeu, la vicepresidència d’Acció Urbana, en José Maria Sapinya, i, finalment, la vicepresidència d’Acció Turística, en Miguel Bellaubí.

Aquesta junta executiva treballarà colze a colze amb el regidor pertinent de l’Ajuntament de Deltebre per tal d’impulsar i dinamitzar el nucli de Riumar. En la mateixa línia, les sessions del Consell de Riumar que es realitzaran, de manera mínima, una vegada cada tres mesos també han de servir per a debatre i analitzar totes aquelles qüestions que afecten al nucli. Aquí podeu consultar les actes de l’ens

  Els membres del Consell de Riumar​

En total, en el Consell de Riumar hi ha 12 membres:

Enlairem Deltebre (5 membres)
Eutimio Mauri, Adrian Misaras, José Maria Sapinya, Enric Bonet i Olga Pérez.
Proposat per l’alcaldia (1 membre)
Joan Bertomeu.
ERC – Més Deltebre (2 membres)
Isabel Roman i Lucia Prats.
FECOTUR (1 membre)
Gerard Fresquet. 
Club Nàutic de Riumar (1 membre)
Joel Bonet.
Associació de Veïns de Riumar (1 membre)
Juan Miguel Bellaubí.
Riumar Associació (1 membre)
Laura Gracia.