DeltArt, Espai Expositiu

DeltArt, Espai Expositiu

Què és DeltArt?

L’Espai Expositiu DeltArt és el nou equipament cultural que, conjuntament amb la Biblioteca Delta de l’Ebre, la Plaça Marina Oriol i l’Espai Polivalent Eliseo Vives, complementa el Centre Cultural del Delta.

DeltArt està dividit en dues sales plenament equipades que ocupen 430 metres quadrats. L’objectiu de DeltArt és projectar la veu i obra dels artistes de Deltebre, com també gaudir de les obres dels artistes d’arreu del territori i del país. 

Voleu exposar les vostres obres en aquest espai?

En els següents documents que us facilitem podreu consultar tota la informació i els diferents requisits per tal de poder exposar a l’Espai Expositiu DeltArt

TERMINIS per presentar propostes de projectes als dos espais disponibles: Espai 1 (83,47m2) i Espai 2 (163,08m2):

Durant el mes de maig i juny s’obre la convocatòria per presentar propostes de projectes per exposar a l’Espai Expositiu DeltArt del juliol de 2021 al gener de 2022.

D’agost a desembre s’obrirà convocatòria per presentar propostes de projectes per exposar a l’Espai Expositiu DeltArt de febrer de 2022 al febrer de 2023.

La primera exposició: d'Arrels Enfora

La primera exposició, anomenada D’Arrels Enfora, vol ser un tastet de la creativitat a nivell local, un reflex de la potencialitat creadora d’artistes de totes les generacions i de totes les disciplines. En aquest sentit, exposen una vintena d’artistes que mostraran diferents tipus d’obres: pintura de diferents estils, il·lustracions, fotografia, escultures, instal·lacions, etc.

Artistes que exposen la seva obra:

Agustí Bertomeu Fornós, Agustí Descarrega Solà, Albert Arques Morueta, Andreu Bertomeu Casanova, Àlvar Bonet Ventura, Aurora Serral Mulet, Carme Domènech Temprano, Charlotte Heseltine, Cristina Iglesias Mauri, Elena Mª Fabra Ventura, Francesc Sans Vidal, Herlinda Casanova Agramunt, Inés Fabra Ventura, Joan Salvador Bonet, Joanna Fornós Bo, Joavi Fatsini Piñol, J. José Oriol Iglesias, Júlio Aliau Tomàs, Monlluch, Paco Morales Ventura, Rakel Aliau Bertomeu, Roser Arques Morueta, Susana Bertomeu Figueres, Teresa Gimenez Lledo, Tere Navarro Ruiz i Xavi Curto Hierro.

Horaris de DeltArt

L’exposició romandrà oberta fins al juny en el següent horari:

Dilluns, dimecres i divendres de les 10h a les 13h i de les 16h a les 20h
Dimarts i dijous de les 16h a les 20h
Dissabte de les 10h a les 13h i de les 18h a les 20.30h
Diumenge de les 11h a les 13.30h

Tour virtual