Paco de Morales, del Trinket a l'Universal

DEL TRINKET A L’UNIVERSAL, que ens proposa l’Ajuntament de Deltebre i l’Associació Amics de Paco Morales, és un camí ple d’aventures, ple de coneixences que ens lliuren una impressió de l’obrador d’aquest creador polièdric, tumultuós, tal com el va deixar ara fa un any (23 de març de 2023). Un pas decidit per encetar la significació d’aquesta obra que afaiçona la nostra terra i el nostre temps.

El Trinket (1975), l’Havana (1988), l’Universal (1995) són fites de la nostra memòria. Tavernes, cafès, punts de lleure o joc, punts de pas, punts de trobada. A imatge de la Llar d’Amposta, “una sensacional selecció musical” incitava a la conversa, el pensament alt i l’acció. “Paco Morales va crear un espai on convocar, exposar i donar veu humana a les remors i vida de qualsevol corrent” (E. Perea). Encara avui podem sentir emocions escollides a l’Universal, farcit de quadres, escultures, color, música, jardí, i, també, el colossal trencadís que és la barra i el seu sinuós ruborós. Ara bé, el Trinket va esdevenir el seu estudi. L’exposició es nodreix de l’obra allí conservada, un palimpsest de la seva dedicació constant a les arts.

Quan puc visitar l'exposició?

Inauguració
El dissabte 23 de març, a les 12 hores, a l’espai expositiu DeltArt. 

Horaris d’obertura
Dilluns: de 10 a 13 h i de 16 a 20 h
Dimarts: de 16 a 20 h
Dimecres: de 10 a 13 h i de 16 a 20 h
Dijous: de 16 a 20 h
Divendres: de 10 a 13 h i de 16 a 20 h
Dissabte: de 10 a 13 h i de 18 a 20 h

Accés per la Biblioteca Delta de l’Ebre excepte els dissabtes per la tarda i festius. 

Es podrà visitar fins al 25 de maig de 2024. 

Puc presentar i projectar la meva obra a l'espai expositiu DeltArt?

En els següents documents que us facilitem podreu consultar tota la informació i els diferents requisits per tal de poder exposar a l’Espai Expositiu DeltArt