DeltArt, Espai Expositiu

DeltArt, Espai Expositiu

Què és DeltArt?

L’Espai Expositiu DeltArt és el nou equipament cultural que, conjuntament amb la Biblioteca Delta de l’Ebre, la Plaça Marina Oriol i l’Espai Polivalent Eliseo Vives, complementa el Centre Cultural del Delta.

DeltArt està dividit en dues sales plenament equipades que ocupen 430 metres quadrats. L’objectiu de DeltArt és projectar la veu i obra dels artistes de Deltebre, com també gaudir de les obres dels artistes d’arreu del territori i del país. 

Horaris de DeltArt
IMG_8291

Inauguració: dijous 19 de maig a les 20 hores

Dilluns: de les 10h a les 13h i de 16h a 20h
Dimarts: de les 16h a les 20h
Dimecres: de les 10h a les 13h i de 16h a 20h
Dijous: de les 16h a les 20h
Divendres: de les 10h a les 13h i de 16h a 20h
Dissabte: de les 10h a les 13h i de 18h a 20h

Les exposicions actuals
Deltebre. Desermant records

Deltebre commemora el seu 45è aniversari amb la inauguració de l’exposició “Deltebre. Desermant records”. Es tracta d’un conjunt de fotografies amb textos explicatius que rememoren els moments històrics més rellevants. Des de diferents equipaments del municipi que s’han anat perdent, com el cine Coliseum i les antigues estacions del Carrilet, fins a la conservació del cinema Rialto. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que l’exposició té la finalitat de posar en valor el municipi. 

Voleu exposar les vostres obres en aquest espai?

En els següents documents que us facilitem podreu consultar tota la informació i els diferents requisits per tal de poder exposar a l’Espai Expositiu DeltArt

TERMINIS per presentar propostes de projectes als dos espais disponibles: Espai 1 (83,47m2) i Espai 2 (163,08m2):

Durant el mes de maig i juny s’obre la convocatòria per presentar propostes de projectes per exposar a l’Espai Expositiu DeltArt del juliol de 2021 al gener de 2022.

D’agost a desembre s’obrirà convocatòria per presentar propostes de projectes per exposar a l’Espai Expositiu DeltArt de febrer de 2022 al febrer de 2023.

Tour virtual