eac_2

L’Ajuntament de Deltebre posa a l’abast de la ciutadania diferents canals de comunicació per tal que cada persona triï aquell que li resulti més còmode o més adequat per a les seves necessitats. Així doncs, pot presenciar-se al mateix ajuntament dins de l’horari establert (de dilluns a divendres de 8.30h a 14h), pot contactar per telèfon al 977 48 93 09 o bé per correu electrònic a eac@deltebre.cat. Al mateix temps, també et pots posar en contacte amb nosaltres per fer-nos arribar qualsevol queixa, suggeriment (així com incidències de la via pública o bé valoracions dels serveis) mitjançant el següent formulari!

  El teu nom (obligatori)

  El teu email (obligatori)

  Telèfon de contacte (obligatori)

  Tria l’àrea on vols fer arribar el teu missatge

  Assumpte

  El teu missatge

  De conformitat amb allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, autoritzo la inclusió de les meves dades en un fitxer del qual és titular AJUNTAMENT DE DELTEBRE. De la mateixa manera, declaro estar informat sobre els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com de revocació del consentiment prèviament acceptat, que podré exercir en el domicili de AJUNTAMENT DE DELTEBRE, a Plaça 20 de maig, 1 – 43580 DELTEBRE (TARRAGONA), o bé enviant un missatge a l’adreça de correu electrònic difusio@deltebre.cat.”
  Per continuar vostè ha d’acceptar que ha llegit i està d’acord amb la clàusula anterior.

  Marca aquí si estás d’acord amb aquests termes

  Cal tenir en compte, però, que aquest formulari no té cap validesa administrativa. Per tant, no substitueix cap tràmit oficial.