Cartipàs

El cartipàs de l’Ajuntament de Deltebre està distribuït en quatre grans àrees d’acció i amb el qual es segueix apostant pel treball en xarxa entre els diferents regidors i regidores per fomentar la coordinació i la cohesió entre els membres del govern municipal i generar sinergies positives.

Les àrees del cartipàs simplifiquen la seua denominació respecte la darrera legislatura i incorporen un hastag per a la seua descripció: #DeltebreEficient, #DeltebreProjecció, #DeltebreTerritori i #DeltebreActiu.

#DeltebreEficient

Aquesta àrea engloba totes aquelles regidores que esdevenen l’engranatge de l’Ajuntament de Deltebre. La tinenta d’alcalde i coordinadora de l’àrea serà Elisabeth Tomàs, la qual a banda també assumirà les regidories d’Hisenda, Gestió Interna i Relacions Institucionals. Ingrid Santiago s’ocuparà de la regidora de Personal i Andreu Curto serà el responsable d’Atenció a la Ciutadania, Transparència i Participació Ciutadana. Carlos Serra, igual que en el mandat anterior, seguirà sent el regidor de Comunicacions.

#DeltebreProjecció

Aquesta àrea incorpora totes aquelles regidories enfocades en l’àmbit social i econòmic que faciliten la projecció de Deltebre. El tinent d’alcalde i coordinador de l’àrea serà Carlos Serra, el qual també s’encarregarà de la regidoria d’Enfocament Turístic, Fires i Ensenyament. Elisabeth Tomàs també tindrà responsabilitats en aquesta àrea amb la regidoria de Revalorització Econòmica. Ingrid Santiago serà la regidora d’Acció Comercial, Robert Bertomeu de Sector Primari i Lluïsa Ventura seguiria duent a terme la gestió de les regidories més socials com són el cas de Servei a les Persones i Inserció Laboral.

#DeltebreTerritori

Aquesta àrea aglutina les diferents regidories que fomenten la planificació territorial, la imatge de poble i la defensa del territori. El tinent d’alcalde i coordinador de l’àrea serà Francisco Castro, el qual gestionarà les regidories de Gestió Territorial i Ciutadania i Seguretat. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, assumiria la cartera de Planificació Territorial amb els projectes del POUM i el Port de Deltebre, entre d’altres. A banda, Joan Lucas serà el regidor d’Imatge de Poble i Polítiques Ambientals i Platges, i Carme Franch la regidora d’Equipaments i Actes.

#DeltebreActiu

Aquesta àrea suma totes aquelles regidories que tenen l’objectiu de dinamitzar socialment el municipi i fomentar la cohesió social entre els veïns i veïnes. El tinent d’alcalde i coordinador de l’àrea serà Robert Bertomeu, el qual també s’encarregarà d’Esport i Benestar i Teixit Associatiu. Anna Giménez gestionarà les regidories de Foment Cultural i Igualtat i Gènere. Finalment, la regidoria de Joventut aniria a càrrec d’Andreu Curto, la de Gent Gran de Lluïsa Ventura i la de Festes a càrrec de Carme Franch.

El cartipàs
Les àrees

Feu clic a les imatges per visualitzar-les en mida completa.