Cartipàs

El cartipàs de l’Ajuntament de Deltebre està distribuït en quatre grans àrees d’acció i amb el qual es segueix apostant pel treball en xarxa entre els diferents regidors i regidores per fomentar la coordinació i la cohesió entre els membres del govern municipal i generar sinergies positives.

Les àrees del cartipàs simplifiquen la seua denominació respecte la darrera legislatura i incorporen un hastag per a la seua descripció: #DeltebreEficient, #DeltebreProjecció, #DeltebreTerritori i #DeltebreActiu.

#DeltebreEficient

Aquesta àrea engloba totes aquelles regidores que esdevenen l’engranatge de l’Ajuntament de Deltebre. La tinenta d’alcaldia i coordinadora de l’àrea serà Lluïsa Ventura, la qual a banda també assumirà les regidories d’Hisenda, Gestió Interna i Protocol. Ingrid Santiago s’ocuparà de la regidora de Personal i Andreu Curto serà el responsable d’Atenció a la Ciutadania, Transparència, Participació Ciutadana i Relacions Institucionals. Carlos Serra, igual que en el mandat anterior, seguirà sent el regidor de Comunicacions.

#DeltebreProjecció

Aquesta àrea incorpora totes aquelles regidories enfocades en l’àmbit social i econòmic que faciliten la projecció de Deltebre. El tinent d’alcaldia i coordinador de l’àrea serà Carlos Serra, el qual també s’encarregarà de la regidoria d’Enfocament Turístic, Fires i Ensenyament. Francisco Castro també tindrà responsabilitats en aquesta àrea amb la regidoria de Revalorització Econòmica. Ingrid Santiago serà la regidora d’Acció Comercial i Inserció Laboral, i Lluïsa Ventura seguiria duent a terme la gestió de la regidoria de Servei a les Persones.

#DeltebreTerritori

Aquesta àrea aglutina les diferents regidories que fomenten la planificació territorial, la imatge de poble i la defensa del territori. Justament per aquest motiu, en aquesta renovació de cartipàs es dóna més força a aquesta àrea creant una subàrea, la de #DeltebreSostenible, i creant també la regidoria de Defensa del Territori que gestionarà Anna Giménez

El tinent d’alcaldia de l’àrea serà Francisco Castro, el qual serà responsable de les regidories de Gestió Territorial i Ciutadania i Seguretat. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, assumirà la cartera de Planificació Territorial. 

La subàrea de #DeltebreSostenible estarà conduïda per Kilian Franch i el qual també se n’ocuparà de les regidories d’Imatge de Poble i Polítiques Ambientals i Platges. En el marc d’aquesta subàrea, Carme Franch és la regidora d’Equipaments i Actes, i Robert Bertomeu el regidor de Sector Primari. 

#DeltebreActiu

Aquesta àrea suma totes aquelles regidories que tenen l’objectiu de dinamitzar socialment el municipi i fomentar la cohesió social entre els veïns i veïnes. El tinent d’alcaldia i coordinador de l’àrea serà Robert Bertomeu, el qual també s’encarregarà d’Esport i Benestar i Teixit Associatiu. Anna Giménez gestionarà les regidories de Foment Cultural i Igualtat i Gènere. Finalment, es crea una nova regidoria d’Acció Intergeneracional i Comunitària, que gestionarà Rosa Royo, i la de Festes continuarà a càrrec de Carme Franch.

El cartipàs
Les àrees

Feu clic a les imatges per visualitzar-les en mida completa.

L'organigrama

En aquest espai pots consultar com s’organitza internament l’Ajuntament de Deltebre per a l’excercici 2022. Aquest organigrama va ser aprovat durant el transcurs del plenari del mes de novembre de l’any 2021.