Lipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Francisco Castro i Casanova
Tinent d’Alcaldia de #DeltebreTerritori

La millora de la imatge del nostre municipi ha de ser una constant atès que aquesta ha de permetre fer sentir orgullosos als veïns i veïnes de Deltebre i, alhora, també ha de permetre que qui ens visita s’emporti un record agradable de la seva estada.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Deltebre s’ha de posar un èmfasi especial en totes aquelles qüestions que ajuden a millorar la imatge del municipi: neteja de carrers, adequació de vies públiques, arranjament de camins rurals, neteja de platges, etc.

Dins d’aquesta àrea s’engloben les regidories de Planificació Territorial i Gestió Territorial, que han de tenir cura del desenvolupament del municipi seguin uns criteris urbanístics adients.

La regidoria de Ciutadania i Seguretat vetlla per garantir l’ordre i facilitar el trànsit i l’accés als carrers del municipi, així com la correcta aplicació de les ordenances de Policia i Bon Govern per a una millor convivència ciutadana.

La regidoria d’Imatge de Poble té com a finalitat principal la millora i manteniment de l’estat del municipi. Alhora, des d’Equipaments i Actes es vetlla per un correcte manteniment de la xarxa d’equipaments municipals, així com de la gestió dels diferents esdeveniments que s’hi desenvolupen al llarg de l’any.

I, com a novetat, hi trobem la regidoria de Polítiques Ambientals i Platges, que vetlla pel desenvolupament d’una estratègia de desenvolupament sostenible integrada en el nostre entorn natural, així com del manteniment i dinamització de les platges del municipi, que representen més del 8% de les platges de tot Catalunya.

Finalment, amb la regidoria de Sector Primari, es vol donar el suport institucional necessari a un àmbit amb creixents dificultats i que constitueix la base de la promoció exterior del nostre municipi.

Subàrees #DeltebreTerritori
Darreres notícies