Lipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Carlos Serra i Ventura
Tinent d’Alcaldia de #DeltebreProjecció

Una de les prioritats de l’Ajuntament de Deltebre és la de treballar constantment per tal de dinamitzar l’economia del municipi i així facilitar la inserció laboral de la ciutadania. En aquest sentit, des de l’àrea #DeltebreProjecció es treballarà en la línia de generar oportunitats per a les empreses i per a la població de Deltebre.

En la present àrea s’engloba la regidoria de Revalorització Econòmica, que ha de permetre marcar les línies estratègiques a seguir per impulsar l’economia del municipi, o també la regidoria d’Inserció Laboral, que ha de facilitar l’ocupació de la ciutadania.

En la mateixa línia, dins d’aquesta àrea també en forma part la regidoria d’Enfocament Turístic. Una regidoria important atès que el sector turístic ha d’esdevenir el motor de l’economia de Deltebre i totes les accions que es realitzin des d’aquesta administració s’han d’orientar per tal que generin un retorn econòmic tant per als comerços, empreses, ciutadania i la mateixa administració.

Moltes d’aquestes accions, i a part de la regidoria de Revalorització Econòmica, també sorgirien de les regidories d’Acció Comercial i de Fires, apostant, per tant, per la promoció del producte local i de qualitat.

L’altre gran pilar de l’àrea consisteix en la projecció com a persones de la ciutadania del municipi, motiu pel qual s’hi inclouen aquelles regidories que permeten que ningú es quedi enrere en el camí de creixement de Deltebre com a municipi: Servei a les Persones i Ensenyament.

Subàrees #DeltebreProjecció
Darreres notícies