Càrrecs electes

Càrrecs electes

Enlairem Deltebre

Càrrecs electes

Lluís Soler i Panisello

Lluís Soler i Panisello

Alcalde de Deltebre

Lluís Soler és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UPF, amb l’especialitat en Economia i Gestió Pública. Soler també ha realitzat diferents màsters, postgraus i cursos en l’àmbit de la gestió pública. Entre aquests, per exemple, destaquen el Màster en Ciències Polítiques i Socials (UPF), el Màster en Fiscalitat (UOC), el Màster en Govern Local (UAB) i el Màster en Direcció Pública (ESADE). Simultàniament, també ha realitzat el Postgrau en Gestió i Administració Local (UAB), el Postgrau en Dret Administratiu Local (URV) i el Postgrau en Lideratge i Governança (UAB), a banda de titulació oficial de llengua anglesa.

 

Libia Franch i Beltri

Libia Franch i Beltri

Tinenta d'alcaldia de #DeltebreTerritori

Libia ha estat la cap d’oficina de Documentació d’espanyols i estrangers, també subinspectora de la Policia Nacional a Tortosa, tot i que ha estat destinada també a diferents ciutats com Madrid, Barcelona, Tarragona, Reus o Gandia. Ha estat treballant com a cap de grups de la Policia Judicial, cap d’unitat contra xarxes d’immigració il·legal i falsedat documental a Tortosa. En la seva trajectòria professional ha obtingut 2 medalles el Mèrit Policial, 58 felicitacions públiques  i 1 creu de dedicació al servei policial. Actualment està cursant la carrera de Dret a la UOC.

Andreu Curto i Castells

Andreu Curto i Castells

Tinent d’Alcaldia de #DeltebreEficient

Andreu ha estat en aquesta legislatura el portaveu del Govern d’Enlairem Deltebre, i regidor d’Atenció i Participació Ciutadana, i Transparència. Va cursar el grau d’Administració i Direcció d’Empreses a la URV. Ha estat gerent de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC). Va ser un dels membres fundadors i secretari de l’ANC Deltebre i és soci d’Òmnium Cultural. Més enllà del servei públic, sempre ha col·laborat amb el teixit associatiu de Deltebre, destacant en els darrers anys la seva participació a la Passió de la Cava..

Robert Bertomeu i Callau

Robert Bertomeu i Callau

Tinent d’Alcaldia de #DeltebreActiu

Robert ha estat tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu en aquest mandat. Ha estat l’encarregat, entre d’altres, d’estar al costat del teixit associatiu i del sector primari, com també de la dinamització esportiva. És gerent d’una empresa familiar vinculada al sector de la fusta. Fortament vincular al sector esportiu, ha estat esportista federat en futbol i esports d’hivern, entre d’altres. També hi ha estat en el sector de la caça i pesca esportiva

Francisco Castro i Casanova

Francisco Castro i Casanova

Tinent d’Alcaldia de #DeltebreProjecció

Francisco ha estat en aquest mandat el tinent d’alcaldia de #DeltebreTerritori. Des d’aquesta àrea ha gestionat una bona part de les obres que s’han desenvolupat durant aquests darrers anys al nostre municipi. És gestor de trànsit i soci d’una empresa de transports del municipi amb llarga experiència dins del sector. En els darrers anys, s’ha format en l’àmbit de l’administració pública amb diferents cursos i postgraus.

Lola Casanova i Domingo

Lola Casanova i Domingo

Regidora d’Enfocament Turístic, Sostenibilitat i Platges

Lola és tècnica en empreses i activitats turístiques. Té el post-grau en assessorament financer, i ha treballat 12 anys en turisme i més de 18 en una entitat financera. En l’actualitat està finalitzant el màster de turisme sostenible i Tic, i el màster de professorat en secundària en l’especialitat de Turisme i Hosteleria. També és membre del Comitè pedagògic de massatge Infantil d’AEMI (Associació Espanyola de Massatge Infantil). 

Eric Bertomeu i Antolin

Eric Bertomeu i Antolin

Regidor de Promoció Esportiva i Festes

Eric és el director de l’escola de ball Feel Dance Deltebre, i creador i productor de la companyia d’espectacles Feel Dance Entertainment. A banda, també és professor de ball, jutge esportiu de la SDF i director artístic, com també tècnic sanitari. Actualment està estudiant Dret i Ciències Polítiques a la UOC, i també complementar la seva formació amb cursos de gestió i direcció d’arts escèniques, teatre i espectacles.

Vicky Albiol i Téllez

Vicky Albiol i Téllez

Regidora d’Infància, Gent Gran i Benestar

Vicky és graduada en Magisteri en la modalitat de Educació Infantil per la UAO i amb el títol de DECA. Màster en Psicopedagogia amb orientació educativa i professional.  Actualment, i des de fa 7 anys, treballa a la farmàcia Albiol, empresa familiar de llarga tradició al municipi, a la qual estic en continua formació.    

Jordi Bertomeu i Marin

Jordi Bertomeu i Marin

Regidor de Defensa del Territori, Ensenyament, Joventut i Participació

Jordi és professor de francès, geografia i història en un centre de secundària, i corrector d’exàmens oficials de nivell del Ministeri d’Educació de França. Ha estudiat el grau en Història a la URV i a l’Université Bordeaux Montaigne, i disposa de nombrosos cursos d’idiomes. Actualment és el portaveu del Moviment de Lluita pel Delta de l’Ebre.

Eva Marin i Fornós

Eva Marin i Fornós

Regidora de Foment Cultural, Igualtat i Tinença d’Animals

Eva és la fundadora de la marca EvaHumo, la qual naix després de treballar amb el dissenyador Antoni Miró i després d’haver-se especialitzat en el disseny i patronatge de peces de vestir. Actualment disposa d’un atelier a Deltebre on treballa fent roba a mida i també imparteix classes de costura. El seu darrer projecte és COCOE, turbants oncològics,  i va dirigit a persones que estant passant pel procés de la quimioteràpia.

Rosa Casanova i Sorribes

Rosa Casanova i Sorribes

Regidora d’Afers Interns i Servei a les Persones

Rosa és gestora de clients d’una empresa del sector de les assegurances, amb una experiència de gairebé trenta anys. Forma part de la Comissió de Festes de Deltebre des de l’any 2015. A banda, ha format part de diverses entitats de l’àmbit social i educatiu del municipi.

Carme Franch i Tomàs

Carme Franch i Tomàs

Regidora d’Identitat Corporativa, Equipaments i Actes

Carme ha estat en aquest mandat la regidora de Festes, Equipaments i Actes. Una persona atenta, que cuida fins el darrer detall i que ha estat l’encarregada d’innovar i impulsar els actes i les festes majors. Anteriorment s’ha dedicat al sector de la restauració, de la gestió administrativa i de l’atenció al client. Entusiasta i creativa, participa en el disseny i confecció de les carrosses de la Cavalcada de Reis de Deltebre.  

Erc deltebre

Càrrecs electes

image0

Joan Alginet i Aliau

Oposició

Soc Joan Alginet i Aliau, llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB, màster en lideratge per a la gestió política per la mateixa universitat i màster en professorat d’Educació Secundària Obligatòria i batxillerat. Durant el mandat 2011-2015 vaig ser 3r tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Deltebre i regidor del PSC de Cultura, Educació, Comunicació, Comerç i Turisme. El 2019 vaig encapçalar la candidatura d’ERC a l’alcaldia de Deltebre i durant aquesta legislatura he exercit de portaveu i cap de l’oposició. He estat president del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) i des de novembre de 2021, soc president del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT), així com gerent del Grup d’Acció Local Terres de l’Ebre, des de l’any 2016. Formo part de la Passió de la Cava i estic associat a entitats esportives com el CD la Cava i la UD Jesús i Maria. Soc soci de la Societat Musical Espiga d’Or, d’Òmnium Cultural, Càritas Diocesana i Creu Roja. A més, formo part del Consell Pastoral de la Parròquia Sant Miquel.

Vanessa

Vanessa Callau i Miñarro

Oposició

Sóc diplomada en Magisteri d’Educació Primària, d’Educació Física, DECA i diploma de Postgrau en Gestió i Administració Local; curs de la VIII edició del Màster en Govern Local (bienni 2021-2023), tècnica d’Educació Infantil , directora de Lleure i coordinadora de projectes de joves amb riscos socials preconitzats pel SOC. He exercit com a educadora social, professora de primària, secundària i català. He estat tècnica de l’Ajuntament de Deltebre en les àrees d’Educació, Joventut, Comerç, Fires i Festes, Bon Govern i Obres Públiques i Serveis. Vinculada amb diferents entitats del municipi, implicada en diferents col·laboracions en actes i presentacions institucionals. He estat senadora d’ERC de Terres de l’Ebre durant la legislatura 2019-2023. Membre responsable de la secretaria de la Dona d’ERC al Baix Ebre- Federació de l’Ebre, presidenta de la secció local d’ERC de Deltebre i delegada del consell consultiu de dones del Consell Comarcal del Baix Ebre.

 

Aleix

Aleix Casanova i Franch

Oposició

Sóc Aleix Casanova i Franch, graduat en Educació Infantil i Pedagogia laboral. Tinc dos màsters en l’àmbit de serveis socials i professorat de Batxillerat i Cicles Formatius. He treballat en el sector social en centres de menors i d’acollida i en l’actualitat, soc professor de Secundària i Cicles Formatius. Més enllà de la meua tasca professional, soc director de projectes educatius i de lleure i fundador de l’Associació infantil i juvenil Seguim Xalant de Deltebre.

 

image3

Fabiola Castaño i Llaó

Oposició

Sóc Fabiola Castaño i Llaó, tècnica superior en Administració i Finances i estudiant del grau en Administració d’Empreses a la UOC. He treballat com administrativa a diverses empreses del poble i als Serveis Territorials d’Educació a les Terres de l’Ebre. Des del gener del 2020, treballo a la secretaria de l’Institut de Deltebre. He estat col·laboradora amb la parròquia de l’Assumpció, com a secretaria de Càritas, catequista i cantant del cor. He estat també membre de la junta de l’AMPA de l’Escola de l’Assumpció i la meua implicació amb la lluita per una educació digna i de qualitat em va portar a ser presidenta territorial de les Terres de l’Ebre de la FAPAC.

Dani

Dani Rajadell i Vergés

Oposició

Sóc Daniel Rajadell i Vergés. He estat sempre molt relacionat amb el sector primari, tant pel que fa a la formació com al treball. Soc capatàs agrícola i tècnic agrícola especialista en hortofructicultura. Des del 2015, soc també assessor en gestió integrada de plagues. He treballat en diverses empreses de la zona de l’àmbit fitosanitari. Actualment, formo part del Departament d’Administració de la Comunitat de Regants – Sindicat Agrícola de l’Ebre. Això em permet estar en contacte directe amb la gestió de l’aigua i el cultiu de l’arròs. Implicat també en el teixit associatiu del Deltebre, he estat jugador de futbol en totes les categories de la UE Jesús i Maria, esport que encara a hores d’ara practico com a jugador de la Lliga de Futbol de Veterans de les Terres de l’Ebre. Soc, a més, president de l’Associació Esportiva de Veterans de Futbol Jesús i Maria.