Lipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Robert Bertomeu i Callau
Tinent d’Alcaldia de #DeltebreActiu

La forma de fer i la forma de ser de la ciutadania parteix de totes aquelles activitats que activen el motor de Deltebre. En aquest sentit, en aquesta àrea podem trobar totes aquelles regidories que impulsen la cultura i la cohesió entre la ciutadania.

Parlem, doncs, de la regidoria de Foment Cultural, en la qual es fa una gran aposta per transmetre la cultura del Delta de l’Ebre i del nostre municipi, o la de Festes, que exhibeix a través de les activitats lúdiques i festives el caràcter genuí de la nostra gent.

En aquest sentit, hi incloem les regidories de Joventut i Gent Gran, com a sectors de la societat claus en tant que s’estableixen com a corretja de transmissió entre el Deltebre de l’experiència i el Deltebre del futur.

La regidoria de Teixit Associatiu té la finalitat principal de donar suport a les entitats i associacions del municipi per tal que aquestes esdevinguin el motor actiu de Deltebre. En aquesta mateixa línia, tampoc podem oblidar la regidoria d’Esport i Benestar, atesa la gran quantitats de clubs esportius que representen el nostre municipi en diferents modalitats i categories. En aquesta darrer regidoria, cal destacar la importància del Centre Esportiu del Delta, com a centre de referència per al desenvolupament de tot tipus d’activitats esportives al municipi, així com a centre de potenciació de la salut i el benestar de la ciutadania.

En aquesta àrea juga un paper clau la regidoria d’Igualtat i Gènere, que pretén reconèixer el paper silenciat de les dones del municipi, així com establir tot un seguit de polítiques adreçades a assolir la plena igualtat entre les ciutadanes i ciutadans del municipi.

Subàrees #DeltebreActiu
Darreres notícies