Teixit associatiu

Teixit associatiu

Les entitats i associacions han de ser el motor del municipi. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Deltebre es treballa en la línia de potenciar el teixit associatiu i potenciar les activitats que aquestes organitzin de manera que esdevinguin les veritables dinamitzadores de la cohesió social del municipi.

Les entitats i associacions
Actualment Deltebre disposa d’un ampli ventall d’entitats i associacions de tots els àmbits: socials, culturals, benèfiques, esportives, etc. Podeu consultar el directori actualitzat del teixit associatiu en aquest enllaç.

Agenda d’activitats
Com a motor de la dinamització social, el teixit associatiu de Deltebre realitza un ampli ventall d’activitats al llarg de tot l’any. Pots consultar totes les activitats programades durant les propers setmanes en aquest enllaç.

Subvencions i convenis amb entitats i associacions
Anualment, l’Ajuntament de Deltebre obre una convocatòria per ajudar econòmicament a totes aquelles entitats i associacions que ajuden a impulsar el municipi i que fomenten la cohesió social entre la ciutadania.

Si és el cas que la teva entitat té un conveni amb l’Ajuntament de Deltebre, pots consultar la relació de convenis vigents en aquest enllaç.