Lluís Soler és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UPF, amb l’especialitat en Economia i Gestió Pública. Soler també ha realitzat diferents màsters, postgraus i cursos en l’àmbit de la gestió pública. Entre aquests, per exemple, destaquen el Màster en Ciències Polítiques i Socials (UPF), el Màster en Fiscalitat (UOC), el Màster en Govern Local (UAB) i el Màster en Direcció Pública (ESADE). Simultàniament, també ha realitzat el Postgrau en Gestió i Administració Local (UAB), el Postgrau en Dret Administratiu Local (URV) i el Postgrau en Lideratge i Governança (UAB), a banda de titulació oficial de llengua anglesa.

El 2007 va entrar en política institucional sent escollit regidor a l’Ajuntament de Deltebre i, posteriorment, vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre. La legislatura compresa entre el 2011 i el 2015 va ser el president del Consell Comarcal del Baix Ebre i cap de l’oposició a l’Ajuntament de Deltebre.

El juny de 2015 va ser nomenat alcalde de Deltebre, funció que encara desenvolupa després de les victòries en majoria absoluta els anys 2019 i 2023. 

Durant la seva funció del càrrec d’alcaldia, Soler també ha estat president de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), entre els anys 2019 i 2023, i diputat d’Hisenda a la Diputació de Tarragona, durant el mandat 2015 – 2019.

Libia Franch i Beltri

Tinenta d'alcaldia de #DeltebreTerritori

Libia ha estat la cap d’oficina de Documentació d’espanyols i estrangers, també subinspectora de la Policia Nacional a Tortosa, tot i que ha estat destinada també a diferents ciutats com Madrid, Barcelona, Tarragona, Reus o Gandia. Ha estat treballant com a cap de grups de la Policia Judicial, cap d’unitat contra xarxes d’immigració il·legal i falsedat documental a Tortosa. En la seva trajectòria professional ha obtingut 2 medalles el Mèrit Policial, 58 felicitacions públiques  i 1 creu de dedicació al servei policial. Actualment està cursant la carrera de Dret a la UOC.

Andreu Curto i Castells

Tinent d’Alcaldia de #DeltebreEficient

Andreu ha estat en aquesta legislatura el portaveu del Govern d’Enlairem Deltebre, i regidor d’Atenció i Participació Ciutadana, i Transparència. Va cursar el grau d’Administració i Direcció d’Empreses a la URV. Ha estat gerent de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC). Va ser un dels membres fundadors i secretari de l’ANC Deltebre i és soci d’Òmnium Cultural. Més enllà del servei públic, sempre ha col·laborat amb el teixit associatiu de Deltebre, destacant en els darrers anys la seva participació a la Passió de la Cava.

Robert Bertomeu i Callau

Tinent d’Alcaldia de #DeltebreActiu

Robert ha estat tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu en aquest mandat. Ha estat l’encarregat, entre d’altres, d’estar al costat del teixit associatiu i del sector primari, com també de la dinamització esportiva. És gerent d’una empresa familiar vinculada al sector de la fusta. Fortament vincular al sector esportiu, ha estat esportista federat en futbol i esports d’hivern, entre d’altres. També hi ha estat en el sector de la caça i pesca esportiva

Francisco Castro i Casanova

Tinent d’Alcaldia de #DeltebreProjecció

Francisco ha estat en aquest mandat el tinent d’alcaldia de #DeltebreTerritori. Des d’aquesta àrea ha gestionat una bona part de les obres que s’han desenvolupat durant aquests darrers anys al nostre municipi. És gestor de trànsit i soci d’una empresa de transports del municipi amb llarga experiència dins del sector. En els darrers anys, s’ha format en l’àmbit de l’administració pública amb diferents cursos i postgraus.

Lola Casanova i Domingo

Regidora d’Enfocament Turístic, Sostenibilitat i Platges

Lola és tècnica en empreses i activitats turístiques. Té el post-grau en assessorament financer, i ha treballat 12 anys en turisme i més de 18 en una entitat financera. En l’actualitat està finalitzant el màster de turisme sostenible i Tic, i el màster de professorat en secundària en l’especialitat de Turisme i Hosteleria. També és membre del Comitè pedagògic de massatge Infantil d’AEMI (Associació Espanyola de Massatge Infantil).

Eric Bertomeu i Antolin

Regidor de Promoció Esportiva i Festes

Eric és el director de l’escola de ball Feel Dance Deltebre, i creador i productor de la companyia d’espectacles Feel Dance Entertainment. A banda, també és professor de ball, jutge esportiu de la SDF i director artístic, com també tècnic sanitari. Actualment està estudiant Dret i Ciències Polítiques a la UOC, i també complementar la seva formació amb cursos de gestió i direcció d’arts escèniques, teatre i espectacles.

Vicky Albiol i Téllez

Regidora d’Infància, Gent Gran i Benestar

Vicky és graduada en Magisteri en la modalitat de Educació Infantil per la UAO i amb el títol de DECA. Màster en Psicopedagogia amb orientació educativa i professional.  Actualment, i des de fa 7 anys, treballa a la farmàcia Albiol, empresa familiar de llarga tradició al municipi, a la qual estic en continua formació.    

Jordi Bertomeu i Marin

Regidor de Defensa del Territori, Ensenyament, Joventut i Participació

Jordi és professor de francès, geografia i història en un centre de secundària, i corrector d’exàmens oficials de nivell del Ministeri d’Educació de França. Ha estudiat el grau en Història a la URV i a l’Université Bordeaux Montaigne, i disposa de nombrosos cursos d’idiomes. Actualment és el portaveu del Moviment de Lluita pel Delta de l’Ebre.

Eva Marin i Fornós

Regidora de Foment Cultural, Igualtat i Tinença d’Animals

Eva és la fundadora de la marca EvaHumo, la qual naix després de treballar amb el dissenyador Antoni Miró i després d’haver-se especialitzat en el disseny i patronatge de peces de vestir. Actualment disposa d’un atelier a Deltebre on treballa fent roba a mida i també imparteix classes de costura. El seu darrer projecte és COCOE, turbants oncològics,  i va dirigit a persones que estant passant pel procés de la quimioteràpia.

Rosa Casanova i Sorribes

Regidora d’Afers Interns i Servei a les Persones

Rosa és gestora de clients d’una empresa del sector de les assegurances, amb una experiència de gairebé trenta anys. Forma part de la Comissió de Festes de Deltebre des de l’any 2015. A banda, ha format part de diverses entitats de l’àmbit social i educatiu del municipi.

Carme Franch i Tomàs

Regidora d’Identitat Corporativa, Equipaments i Actes

Carme ha estat en aquest mandat la regidora de Festes, Equipaments i Actes. Una persona atenta, que cuida fins el darrer detall i que ha estat l’encarregada d’innovar i impulsar els actes i les festes majors. Anteriorment s’ha dedicat al sector de la restauració, de la gestió administrativa i de l’atenció al client. Entusiasta i creativa, participa en el disseny i confecció de les carrosses de la Cavalcada de Reis de Deltebre.  

Lluís Soler i Panisello
Alcalde de Deltebre
agendaMés Personalretribucionsbéns i activitats
facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Lluís Soler és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UPF, amb l’especialitat en Economia i Gestió Pública. Soler també ha realitzat diferents màsters, postgraus i cursos en l’àmbit de la gestió pública. Entre aquests, per exemple, destaquen el Màster en Ciències Polítiques i Socials (UPF), el Màster en Fiscalitat (UOC), el Màster en Govern Local (UAB) i el Màster en Direcció Pública (ESADE). Simultàniament, també ha realitzat el Postgrau en Gestió i Administració Local (UAB), el Postgrau en Dret Administratiu Local (URV) i el Postgrau en Lideratge i Governança (UAB), a banda de titulació oficial de llengua anglesa.

El 2007 va entrar en política institucional sent escollit regidor a l’Ajuntament de Deltebre i, posteriorment, vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre. La legislatura compresa entre el 2011 i el 2015 va ser el president del Consell Comarcal del Baix Ebre i cap de l’oposició a l’Ajuntament de Deltebre. En l’anterior legislatura va ser diputat d’Hisenda a la Diputació de Tarragona i va ser nomenat alcalde de Deltebre, funció que actualment encara desenvolupa després d’haver estat proclamat novament alcalde el mes de juny de 2019.

Actualment presideix l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM). També és membre de la direcció executiva nacional del Partit Demòcrata.
Elisabeth Tomàs i Franch
Tinenta d’Alcaldia de #DeltebreEficient
retribucionsbéns i activitats
facebookcorreu electrònic
Elisabeth Tomàs ha estat directora de diverses oficines bancàries del territori. Diplomada en Ciències Empresarials i llicenciada en Administració i Gestió d’Empreses per la UAB, participant en programes d’intercanvi al Regne Unit i França. Disposa també de dos postgraus i múltiples cursos formatius en l’àmbit financer i està cursant el màster en Direcció de Recursos Humans a la URV.
Carlos Serra i Ventura
Tinent d’Alcaldia de #DeltebreProjecció
retribucionsbéns i activitats
facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Carlos Serra ha estat, en la legislatura 2015-2019, el tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadana. És diplomat en Magisteri, especialitat en Educació Primària. Actualment és el president de l’agrupació local del Partit Demòcrata, així com també conseller al Consell Comarcal del Baix Ebre.
Francisco Castro i Casanova
Tinent d’Alcaldia de #DeltebreTerritori
retribucionsbéns i activitats
facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Francisco Castro ha estat, en la legislatura 2015-2019, el regidor d’Acció Comercial, Seguretat i Mobilitat i Activitats. És gestor de trànsit i soci d’una empresa de transports del municipi amb llarga experiència dins del sector. En els darrers anys, s’ha format en l’àmbit de l’administració pública i actualment està cursant un postgrau de Dret Urbanístic a través de l’ACM.
Robert Bertomeu i Callau
Tinent d’Alcaldia de #DeltebreActiu
retribucionsbéns i activitats
facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Robert Bertomeu ha estat, en la legislatura 2015-2019, el regidor de Teixit Associatiu, Promoció Esportiva i Imatge de Poble. És gerent de l’empresa familiar vinculada al sector de la fusta. Fortament lligat al món de l’esport, ha estat esportista federat en futbol i esports d’hivern, entre d’altres. També ho ha estat en el sector de la caça i la pesca esportiva.
Anna Giménez i Uribe
Regidora de Foment Cultural, Igualtat i Gènere
retribucionsbéns i activitats
facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Anna Giménez ha estat, en la legislatura 2015-2019, la tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural. És la gerent i copropietària d’una important empresa agroalimentària del territori. Més enllà de la seva tasca professional, també forma part de l’Associació de Dones Empresàries, Directives i Emprenedores de les Terres de l’Ebre (ADEDE).
Lluïsa Ventura i Galiano
Regidora de Servei a les Persones i Protocol
retribucionsbéns i activitats
facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Lluïsa Ventura ha estat, en la legislatura 2015-2019, la regidora d’Hisenda, Transparència i Atenció a les Persones. Ha exercit com a tècnica de Treball a l’Oficina Jove de Tortosa. És Llicenciada en Filosofia, Lletres i Ciències de l’Educació per la UAB amb l’especialitat d’orientació educativa i ocupacional. Alhora, també és Tècnica Superior en Prevenció de Riscos Laborals.
Ingrid Santiago i Casanova
Regidora de Personal i Acció Comercial
retribucionsbéns i activitats
facebookcorreu electrònic
Ingrid Santiago és Diplomada en Relacions Laborals, amb més de 15 anys d’experiència en el món de l’assessoria empresarial, majoritàriament en el departament laboral. És dinàmica i creativa i li agrada treballar en equip, d’aquí que formi part de la junta de l’Associació de Veïns de Jesús i Maria i sempre hagi participat en entitats locals.
Joan Lucas i Bo
Regidor d’Imatge de poble, Polítiques Ambientals i Platges
retribucionsbéns i activitats
facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Joan Lucas és graduat en Arquitectura Tècnica i Edificació i DAC en Impacte Ambiental i Rehabilitació Energètica d’Edificis per la UPC. Treballa en un despatx de projectes i gestió d’obra del territori. Està cursant el màster de Project Manager en Edificació i Urbanisme al CAATEEB. És membre de la Comissió de Festes de Deltebre i soci de diferents entitats esportives i culturals del municipi.
Carme Franch i Tomàs
Regidora de Festes, Equipaments i Actes
retribucionsbéns i activitats
facebookinstagramcorreu electrònic
Carme Franch treballa actualment en el món culinari i de la restauració, en l’àmbit del producte ecològic i de proximitat. Anteriorment, s’ha dedicat també al sector de la gestió administrativa i l’atenció al client. Entusiasta i creativa, participa en el disseny i confecció de les carrosses de la Cavalcada de Reis de Deltebre, i forma part també de la junta de l’Associació de Veïns “Lo Barracot”.
Andreu Curto i Castells
Regidor d’Atenció i Participació Ciutadana, Transparència i Joventut

retribucionsbéns i activitats
facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Andreu Curto ha estat el responsable d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Deltebre durant el darrer any de la passada legislatura. Va cursar el grau d’Administració i Direcció d’Empreses a la URV. Ha estat gerent de la Joventut Nacionalista de Catalunya i n’és l’actual president de l’Assemblea Territorial a les Terres de l’Ebre. Actualment, és conseller comarcal per Junts per Catalunya al Baix Ebre. Participa en diverses entitats locals i forma part del Comitè Local del Partit Demòcrata de Deltebre.