Escola de Música “Espiga d’Or”

Escola de Música “Espiga d’Or”

La consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz, ha estat l’encarregada d’inaugurar l’Escola Municipal de Deltebre. Un equipament que ja és una realitat després d’anys de demandes i que s’ubica al costat de l’escola bressol municipal per tal d’optimitzar els equipaments municipals.

Així, en un acte celebrat aquest dissabte a la tarda, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “després de 10 anys reclamant la municipalització de l’Escola de Música, i després de diverses actuacions i gestions errònies, ja podem afirmar que Deltebre disposa d’un centre d’ensenyament que deixarà petjada i projectarà Deltebre a nivell musical”. Soler ha destacat que “com a govern municipal tenim una clara aposta per la cultura dels fets i de la gestió, és a dir, aquella que es concreta en accions tangibles més enllà de les paraules”. En aquesta línia cal recordar que fa uns mesos Deltebre també va estrenar la nova Biblioteca Delta de l’Ebre.

La gestió de l’Escola de Música es durà a terme mitjançant la Societat Musical Espiga d’Or. Soler ha volgut recordar a totes aquelles persones que, durant els 39 anys d’existència de l’entitat, han permès enfortir la música a Deltebre.

En la mateixa línia, la consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz, ha posat com a exemple la Societat Musical Espiga d’Or per mostrar que “Catalunya és un país actiu i amb el qual les institucions sempre s’han posat darrera de les iniciatives de la ciutadania i de les entitats per a reafirmar la nostra identitat”.

Al voltant de 90 alumnes podran gaudir d’aquest equipament que presenta la seva distribució en diferents aules d’ensenyament per prestar una formació de qualitat, a banda d’un ampli terrat que podrà esdevenir un espai per a realitzar concerts o exhibicions a l’aire lliure