Lluïsa Ventura

Lluïsa Ventura, mare de dos fills, és Llicenciada en Filosofia, Lletres i Ciències de l’Educació per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb l’especialitat d’orientació educativa i ocupacional. Ventura és també Tècnica Superior en Prevenció de Riscos Laborals i ha estat vinculada a diferents associacions del municipi.

Més a prop

Quina ha estat la situació més dura en la qual t’has trobat en la teva carrera professional?

La meva trajectòria professional ha estat sempre molt vinculada amb el tracte directe amb les persones. L’exercici del servei públic, sovint, comporta experimentar situacions complexes ateses les circumstàncies personals de les visites. En tot cas, la suma d’aquestes situacions impliquen un aprenentatge constant i enriquidor que et permet créixer en el camp personal i professional.

A què t’agrada dedicar el teu temps lliure?

Jo sempre he estat una persona molt familiar; m’ha agradat i m’agrada estar amb la meva gent. Des que exerceixo com a regidora, aquesta tasca de servidora pública m’absorbeix moltes hores i dedicació. Per aquest motiu, quan tinc una mica de temps lliure el dedico plenament als meus fills i la meva família.

Ens recomanes una sortida pel Delta?

De sortides pel Delta n’hi ha moltíssimes. Personalment, m’agrada molt caminar per la platja de Riumar fins a la desembocadura. Sóc una persona a qui li agrada moltíssim la platja, l’aigua i el sol; em reconforten. La tranquil·litat de l’indret, el so de les ones del mar i el sol m’ajuden a relaxar-me. Aquesta sortida la faig molt sovint, ja que visc una bona part de l’any a Riumar. La recomano fer en qualsevol estació de l’any, perquè cadascuna té el seu encant.

Un llibre, una pel·lícula i una cançó.

L’Alquimista, de Paulo Coelho. La llista de Schindler, d’Steven Spielberg. Sacrifice, d’Elton John.

Els comentaris estan tancats.

X