DNet_1

L’Ajuntament de Deltebre inicia la campanya “Deltebre net!”

Amb la finalitat d’adequar, netejar el municipi i millorar el mantinent de les vies públiques, l’Ajuntament ha posat en marxa la campanya “Deltebre Net!”. Una campanya que, segons ha explicat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, sorgeix a partir “de la necessitat urgent de millorar i netejar la imatge el municipi i per tal de donar resposta a les constants demandes de la ciutadania en la mesura de les actuals possibilitats”. Soler ha detallat que “malgrat les dificultats pressupostàries en les quals ens trobem, des del govern realitzem una aposta decidida i ferma per tal de prioritzar les accions més urgents d’imatge de poble”. Entre les actuacions dutes a terme destaquen la contractació d’una maquina de neteja de carrers i l’arranjament dels camins rurals en més mal estat per garantir la seguretat als pagesos. Alhora, també cal destacar la neteja del desaigüe del Préstamo, dels arbustos i males herbes del carrer Girona i de la platja de Riumar en cap de setmana, així com l’adequació de diferents solars, horts i terrenys de propietat municipal.

El tinent d’alcalde de Dinamització Territorial i Imatge de Poble, Salvador Bertomeu, ha anunciat que “la finalitat és que aquesta campanya no s’aturi i que, tot i les limitacions, durant els propers dies i mesos es continuïn realitzant diferents accions que s’emmarquin en aquesta línia de millora de la imatge del poble”. De fet, durant setmana vinent es començaran els treballs de neteja i d’adequació del Parc del Molí dels Mirons. Al mateix temps, Bertomeu ha demanat “la implicació i la complicitat dels veïns per tal que col·laborin activament en aquesta iniciativa”.

És per aquest motiu que des de l’Ajuntament, a través de la plana web i l’emissora municipal, també s’ha iniciat una campanya de conscienciació que recorda la obligació, als propietaris, de mantenir nets i adequats els terrenys, horts i solars. Aquesta campanya també s’estén als propietaris d’animals domèstics. I és que des de l’Ajuntament es demana que la ciutadania reculli els excrements dels gossos i els passegin amb una corda.

Aquestes actuacions són el preludi del futur Pla d’Imatge de Poble que ha de permetre detectar i pal·liar les necessitats més urgents del municipi de manera estratègica i en visió de potenciar Deltebre com a marca turística i, alhora, millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes.

Darreres notícies