CCAM

L’Ajuntament de Deltebre, FECOTUR i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda signen un conveni de col·laboració per impulsar l’acció comercial

Amb la finalitat de consolidar i crear sinergies comercials, l’Ajuntament de Deltebre, la Federació de Comerç i Turisme de Deltebre (FECOTUR) i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, han signat un conveni de col·laboració per impulsar l’acció comercial i consolidar el centre comercial a cel obert

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “el nou govern de l’Ajuntament vetllarà i apostarà per millorar les polítiques d’acció comercial al municipi”. Soler ha detallat que “aquesta aposta es veurà reflectida amb els pressupostos de l’any vinent i també, entre d’altres, amb la elaboració d’un pla de revalorització econòmica que dibuixi les accions comercials dels propers anys”.

L’acord signat permetrà la realització de diferent accions que permetin impulsar el comerç municipal. De fet, el director general de Comerç, Josep Maria Recasens, ha explicat que “la nostra finalitat és la de donar un suport continu i constant als comerços locals i de proximitat, així com crear i cercar punts de cooperació i trobada entre les petites i mitjanes empreses comercials i de serveis”.

Per la seva banda, la presidenta de FECOTUR, Estela Alcalà, ha detallat que “la nostra finalitat és continuar creixent, oferir un millor servei als comerços adscrits i generar accions comercials que ajudin a desenvolupar el comerç local”. En total, el Departament d’Empresa i Ocupació –a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM)- aporta al projecte una subvenció de 5.661€ en el marc del programa de Foment del comerç de proximitat associat.

Darreres notícies