12096477_929157553825609_3076861993850448335_n

Deltebre convoca la XXI edició del Premi Literari Terra de Fang

Tal i com ja es tradició en aquestes dates, l’Ajuntament de Deltebre ha publicat les bases del premi literari Terra de Fang de prosa, poesia i recerca. Enguany és la XXI edició d’un premi que, tal i com ha destacat la tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadana, Carme Franch, està “plenament consolidat i es referència a tot el territori”.

De fet, Carme Franch ha explicat que “la realització d’aquests premis és un indicador, en primer lloc, de què es cuida i es fomenta la cultura i, en segon lloc, de què es vol impulsar l’escriptura local i juvenil”. Franch ha aprofitat per recordar que aquests premis van néixer al seu moment com una iniciativa d’una associació cultural i mediambiental del municipi anomenada La Milotxa.

Els premis tenen una dotació de 1.000€ per a cadascuna de les modalitats de prosa, poesia i recerca, 500€ en la categoria d’adult premi local i de 200€ euros en la categoria juvenil premi local. Tots els treballs que es presentin al concurs han de ser inèdits i escrits en català.

Paral·lelament, cal destacar que també s’ha convocat el concurs de Cartells per tal d’anunciar la propera edició dels premis Terra de Fang. En aquest, premiat amb 200€, hi poden participar artistes majors de 12 anys. La tinent d’alcalde ha destacat que “d’aquesta manera volem que en aquest certamen literari també es premiïn les arts gràfiques i visuals”.

Les bases del concurs es poden recollir ja a l’Ajuntament de Deltebre o bé consultar a la pàgina web (www.deltebre.cat). El termini màxim d’entrega finalitza el proper 6 de novembre. Els treballs guanyadors es publiquen cada dos anys en un recull.

Darreres notícies