Foto

L’Ajuntament de Deltebre blinda el servei de rehabilitació

Aquest nou acord, que ha estat signat per l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, i el gerent de l’Institut Català de la Salut, Pere Montserrat, permetrà blindar i millorar el servei de rehabilitació que es presta al municipi.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “aquest servei suposa un gran benefici i un valor afegit per a totes aquelles persones del municipi que, diàriament, en fan ús”. Per aquest motiu, Soler ha destacat que “des de l’Ajuntament hem estat treballant intensament per tal que aquest servei es continuï prestant al municipi de Deltebre i amb la plena voluntat de què es presti amb les millors condicions possibles”.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Deltebre cedeix a l’empresa pública Gestió i Prestació de Serveis de la Salut (GIPSS) l’ús d’un local, de 327 m2, annex al complex esportiu durant els propers 10 anys. La regidora d’Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, ha explicat que “aquesta mesura permetrà adequar el servei de rehabilitació i de logopèdia atès que aquest espai cedit disposa de totes les condicions necessàries per a millorar l’atenció a la ciutadania”.

A més de la millora de l’espai, GIPSS també ha avançat que hi haurà una inversió en aparells. En aquesta línia, el gerent de l’Institut Català de la Salut, Pere Montserrat, ha explicat que “aquesta actuació té la finalitat principal de millorar, d’una manera substancial, les prestacions i els serveis que s’ofereixen als usuaris”.   

Cal recordar que el municipi de Deltebre acull, des del desembre del 2006, aquesta assistència per tal de complementar el servei que s’ofereix a l’Hospital Verge de la Cinta. En tot cas, no ha estat fins aquest any, amb la signatura del present conveni, que GIPPS podrà prestar el servei amb un espai propi i adaptat a les seves necessitats.

Darreres notícies