cover-face-concurs-foto-turisme-2015-sene-bases

Convocat el 16è concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre

Els ajuntaments de Deltebre i l’Ametlla de Mar ja han fet públiques les bases del 16è concurs de fotografia de les Terres de l’Ebre. Un concurs obert a totes les persones interessades en aquest món, ja siguin aficionades o bé professionals.

En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “aquest premi permet, en primer lloc, donar a conèixer el nostre territori d’una manera singular i a través dels ulls dels participants i, en segon lloc, descobrir nous i especials racons de les Terres de l’Ebre”.

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, ha subratllat “un any més continuem apostant per un dels concursos amb més consolidació del nostre territori i que ens permet mostrar la riquesa i varietat dels nostres magnífics paisatges i apostar també pels amants de la fotografia que cada any no deixen de participar i sorprendre’ns”.

2.750€ en premis
Es premiaran les fotografies realitzades tant al terme municipal de l’Ametlla de Mar com al de Deltebre amb un primer premi de 400 €, un segon de 250 i un tercer de 175 € respectivament. A aquests premis, s’ha d’afegir una altra modalitat, el premi local, un per a cada vila, dotat amb 250 € i al que poden optar només els concursants censats en aquestes poblacions.

A banda, també hi ha 3 premis Terres de l’Ebre, patrocinats pel Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l’Ebre, de 400€, 250€ i 175€ a les 3 millors fotografies paisatgístiques realitzades a qualsevol indret de les nostres comarques. I, finalment, els premis blanc i negre, creativitat, gastronomia i activitat humana, tots ells valorats en 300€ a les millors fotografies realitzades a qualsevol racó de les Terres de l’Ebre.

Les bases del concurs es poden recollir a les oficines de Turisme de les dues poblacions i també es poden consultar a les pàgines web dels dos municipis.

Darreres notícies