IMG_8285

El president de la Diputació de Tarragona visita l’Ajuntament

L’Ajuntament de Deltebre continua eixamplant les seves relacions institucionals amb la finalitat de cercar sinergies i sumar esforços amb altres administracions. Aquesta vegada ha estat el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, qui ha visitat les instal·lacions del consistori de Deltebre i ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, i regidors de govern.

En aquest sentit, la visita ha servit per a debatre i analitzar diferents projectes comuns que s’han de dur a terme entre les dues administracions i per a mostrar el nou Espai d’Atenció Ciutadana (EAC) de l’Ajuntament de Deltebre. El president de la Diputació de Tarragona també ha signat el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Deltebre.

Deltebre acull la reunió d’alcaldes de les TTEE
Aquesta trobada s’ha realitzat en el marc de la reunió amb tots els alcaldes de les Terres de l’Ebre que ha organitzat la Diputació de Tarragona al municipi de Deltebre per tal d’informar sobre els serveis principals d’aquest mandat. En la reunió han participat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, i el tinent d’alcalde d’Afers Interns i Institucionals, Kilian Franch.

Darreres notícies