Signatura

L’Ajuntament de Deltebre i Caixabank impulsen noves ajudes per a les famílies més desafavorides

“Des de l’equip de govern seguirem treballant per tal d’estar al costat de les persones del municipi que més ho necessiten atès que aquesta és una de les nostres màximes prioritats”. D’aquesta manera s’ha expressat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, una vegada s’ha signat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Deltebre i Caixabank que ha de permetre impulsar noves ajudes per a les famílies més desafavorides.

En aquest sentit, aquest projecte té la finalitat de complementar els recursos destinats a les famílies del municipi que més ho necessiten per tal de poder cobrir les necessitats bàsiques com són el cas, per exemple, dels productes bàsics de neteja, de promoure hàbits d’higiene saludable mitjançant lots d’higiene personal, de proporcionar el material i productes bàsics per al nadó, i de facilitar el procés d’escolarització i integració social dels menors en risc d’exclusió.

La regidora d’Hisenda i Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, ha explicat que “una vegada analitzades les necessitats de les famílies, hem considerat oportú presentar un projecte que faciliti la millora de les condicions d’higiene personal i de la llar de les persones amb pocs recursos”. Totes aquestes ajudes es gestionaran mitjançant els tècnics i tècniques que formen part de la regidoria d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de Deltebre.

Per tal de complir amb aquests objectius, Caixabank realitzarà una aportació econòmica de 3.000€. A l’acte de signatura, i més enllà de l’alcalde i la regidora, també ha assistit la directora Banca d’Institucions de Tarragona, Tatiana Caro, i un representant de les oficines que Caixabanc disposa al municipi de Deltebre.

Darreres notícies