DCIM105GOPRO

El nou Espai de Serveis Socials millorarà l’atenció als veïns i veïnes de Deltebre

L’Ajuntament de Deltebre ha posat en funcionament el nou Espai de Servei Socials que s’ha ubicat a l’antiga sala d’actes de la Biblioteca municipal. El canvi d’ubicació d’aquest servei té la finalitat principal de millorar l’atenció que reben els usuaris mitjançant els nous despatxos que s’han habilitat a partir de les necessitats de la ciutadania i dels professionals que duen a terme la seva tasca.

De fet, en el marc de la inauguració, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “des de l’inici de la legislatura estem treballant per oferir uns millors serveis i una millor atenció a la ciutadania tal i com ens van comprometre en la darrera campanya electoral”. L’alcalde ha considerat aquest espai com a “prioritari” atès que per a l’actual equip de govern les polítiques socials són un eix fonamental. En aquest sentit, Soler ha explicat que ara “podrem prestar un servei amb major qualitat de manera que la ciutadania quedi satisfeta de l’atenció que rebi”.

El nou Espai de Serveis Socials compta amb 4 despatxos individuals i amb una sala de reunions on els professionals podran coordinar i planificar les diferents accions que duran a terme. La regidora d’Atenció a les Persones, d’Hisenda i de Transparència, Lluïsa Ventura, ha manifestat que “amb aquesta actuació donem resposta a una de les demandes de la ciutadania i, al mateix temps, fem un pas endavant amb la qualitat del servei i dignifiquem la tasca que realitzen el conjunt de treballadores socials de l’Ajuntament de Deltebre”. A partir d’ara, amb els nous despatxos les visites seran individualitzades i permetran garantir la discreció de la ciutadania.

La ciutadania usuària dels serveis socials ja pot gaudir de les noves instal·lacions des d’aquesta mateixa setmana. L’horari, com sempre, és l’habitual: de dilluns a divendres de 09h a 13 hores i cal demanar cita prèvia mitjançant el número de telèfon 977958137.

Darreres notícies