Fitxer_000

L’Ajuntament posa en marxa la BTDe, la Borsa de Treball de Deltebre

Amb la finalitat d’oferir una nova eina que faciliti la inserció al món laboral de la gent desocupada o d’aquells qui vulguin millorar la seva situació professional, l’Ajuntament de Deltebre ha posat en funcionament una borsa de treball, la BTDe, que aglutinarà totes les ofertes de feina existents a les Terres de l’Ebre.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “la posada en funcionament de la borsa de treball és una acció essencial per al desenvolupament econòmic del municipi tenint en compte la seva situació fràgil i l’elevada taxa d’atur”. De fet, Soler ha anunciat que “aquesta és la primera actuació d’una sèrie d’accions que es realitzaran aquest any per tal de fomentar la inserció laboral i la dinamització econòmica”. Al mateix temps, l’alcalde ha destacat que “amb la BTDe seguim donant compliment a les mesures que ens vam comprometre en la darrera campanya electoral”.

La pàgina ja està activa i es pot accedir mitjançant la plana web www.deltebre.cat o bé a borsa.deltebre.cat. Per a poder inscriure’s a les ofertes que s’aniran publicant, els usuaris s’hauran de registrar a la plana web mitjançant un procés àgil d’inscripció. La regidora d’Hisenda, Transparència i Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, ha manifestat que “hem creat una eina de fàcil ús per tal que tothom pugui accedir al llistat d’ofertes”.

Ventura ha destacat que “la web s’anirà actualitzant a partir de les ofertes que publiquin les pròpies empreses o de la recerca que es faci des de l’Ajuntament”. Al mateix temps, la plana web també incorpora un apartat de formació a través del qual la ciutadania podrà consultar com fer un CV i els diferents cursos que es realitzen al territori.

Des de l’Ajuntament de Deltebre es facilitaran totes les eines per tal que les empreses facin ús d’aquesta aplicació a fi d’impulsar una borsa de treball que permeti dinamitzar la recerca de feina entre els veïns i veïnes de Deltebre i del territori. De moment, ja s’ha enviat una carta i un full informatiu a totes les empreses inscrites al RELDE sobre el funcionament de la nova borsa de treball i com es poden registrar.

Darreres notícies