Llega800

El desplegament del servei 4G pot afectar la senyal de recepció de la seva televisió

Els operadors de mòbil ja estan oferint serveis 4G. Aquesta nova tecnologia permet assolir connexions mòbils de molt alta velocitat, millorar la cobertura a l’interior dels edificis i aconseguir majors nivells de penetració geogràfica, en particular a les zones rurals. Els serveis mòbils 4G utilitzen la freqüència 800MHz que abans utilitzava la televisió digital terrestre (TDT), per la qual cosa podria ocórrer que el senyal de TV es vegi afectada per interferències.

Concretament pot afectar a aquells ciutadans que reben el senyal de televisió a les seves cases a través d’una antena i que es trobin dins de l’àrea de potencial afectació d’algun node 4G a la banda de 800 MHz. No afecta els ciutadans que rebin el senyal de televisió a través de cable / fibra òptica, satèl·lit o Internet.

Si vostè és un dels veïns o veïns que té problemes en la recepció de la seva senyal de televisió pot trucar al telèfon gratuït 900 833 999 o bé consultar la web https://www.llega800.es/

Darreres notícies