Deltebre participa al Festival del Loire com a municipi invitat

El municipi de Deltebre és una de les poblacions invitades pels organitzadors del Festival del Loire per a representar el riu Ebre en aquest esdeveniment que es celebra del 20 al 24 de setembre a Orleans (França) i que aplega més de 650.000 visitants.

Per a representar part de l’essència del municipi, una delegació de 20 persones col·laboraran activament durant els quatre dies de la fira oferint la possibilitat de participar en jocs tradicionals, construint una barraca en directe i perxant al riu Loire. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha manifestat que “el fet de formar part d’aquesta fira ens ha de permetre mostrar la nostra essència com a municipi, així com també projectar la marca turística de Deltebre a totes les persones que visitaran el festival”. De fet, a banda de totes aquestes activitats, l’Ajuntament disposarà d’un espai de difusió turística.

 Soler ha afegit que “el fet que Deltebre sigui un dels municipis invitats pels organitzadors és una mostra latent de què el nostre municipi pren cada vegada més rellevància com a destinació turística a causa dels seus atractius i valors naturals”. L’alcalde participarà aquest dimecres en l’acte d’inauguració del festival que donarà el tret de sortida a les activitats que es realitzant en el marc d’aquesta fira.

Aquesta és la vuitena edició del Festival del Loire, que es realitza bianualment, i que comptarà amb més de 200 vaixells de la marina tradicional de rius francesos i del riu Ebre, 700 mariners i 200 espectacles gratuïts. Aquesta vegada els organitzadors han decidit convidar el riu Ebre i, més enllà del municipi de Deltebre, també estaran presents el Parc Natural del Delta de l’Ebre, Tortosa, Amposta i el Club de Rem de Móra d’Ebre.