Deltebre presenta el seu nou estand de promoció turística al Saló del Manga

L’Ajuntament de Deltebre ha presentat el nou estand de promoció turística que projectarà la imatge del municipi posant en valor la gastronomia, els atractius turístics, la cultura i tots aquells elements de valor afegit que defineixen la singularitat del municipi. L’estand s’ha presentat a la XXIII edició del Saló Manga de Barcelona aprofitant el conveni de col·laboració entre els organitzadors i l’Ajuntament de Deltebre.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “l’enfortiment i millora del sector turístic és un dels eixos d’actuació de l’equip de govern i, per aquest motiu, hem decidit apostar per l’elaboració d’un estand que posi en valor el bo i millor del nostre municipi des de la vessant gastronòmica, cultural i paisatgística”.

L’estand, altament modulable, és podrà personalitzar depenent de les necessitats i les mides existents. Per a l’alcalde, amb aquesta personalització “tindrem l’oportunitat de traslladar activament l’essència de Deltebre i del Delta de l’Ebre adaptant-nos a la temàtica de la fira”.

En el cas del Saló Manga, per exemple, i a banda dels diferents catàlegs editats sota el lema “d’atracció natural”, es disposa d’una pantalla de més de 2 metres amb la qual es projecten els diferents vídeos de promoció turística de l’Ajuntament de Deltebre, vitrines amb informació sobre la localització, rutes en bici, excursions, producte local, atenció personalitzada al visitants, etc. Tot sota el marc d’una atractiva fotografia que detalla el vol de flamenc i que cobreix el fons de tot l’estand.

Deltebre, protagonista als tallers de cuina del Saló del Manga
L’experiència de Deltebre al Saló del Manga ha començat aquest dimecres. L’alcalde, juntament amb el Cònsol General del Japó a Barcelona, Naohito Watanabe, el president de FICOMIC, Patrici Tíxis, la directora general de FICOMIC, Meritxell Puig, ha estat l’encarregat d’inaugurar la fira.

Abans, el xef del restaurant Mas Prades, Ladis Alcalà, ha estat el protagonista de l’espai de cuina amb un taller didàctic de cuina i de degustació d’arròs amb ostres del Delta de l’Ebre davant de més de 200 persones, i la colla de jotes i la rondalla han enversat i ballat davant del públic.

El dijous 2 de novembre serà el xef guardonat amb 1 estrella Michelin, Jeroni Castell, qui elaborarà un arròs amb anguiles i carxofes. Finalment, el dissabte hi haurà dos tallers: un primer, a càrrec de Margaret Morelló, del restaurant Sushi MC, que prepararà un futomaki d’anguila fumada. I, un segon, un taller de Sake produït al Delta de l’Ebre de la mà de Meritxell Jardí i Humbert Conti.