L’Ajuntament estrena l’Espai Puntual, la nova sala d’actes del municipi

Deltebre disposa a partir d’avui d’un nou equipament destinat al conjunt del teixit associatiu del municipi. És el cas de l’Espai Puntual, una nova sala d’actes, amb capacitat per a més de 100 persones, que s’ha adequat a l’antiga Biblioteca Delta de l’Ebre aprofitant, d’aquesta manera, un equipament que, amb la inauguració de la nova biblioteca, estava en desús.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “l’Espai Puntual ha d’esdevenir un centre de trobada i un espai dinamitzador del conjunt del teixit associatiu del municipi atès que en aquest lloc es podran realitzar xerrades, cursos, conferències, etc”. Amb aquesta finalitat, la sala s’ha adequat amb un equip fixe de megafonia, pantalla, projector i connexió a internet. Alhora, per a facilitar l’accés a aquest nou espai, s’han modificat les escales, la construcció d’un servei per a discapacitats i també s’ha instal·lat un ascensor que estarà operatiu durant el proper mes de gener.

Seu de Protecció Civil i Fecotur
L’antiga Biblioteca també serà la seu de dues entitats del municipi: Protecció Civil i la Federació de Comerç i Turisme. Les dues entitats disposaran d’un despatx individual per poder realitzar la seva tasca administrativa. En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre ha posat en valor “la gran tasca que realitzen les dues entitats des de les seves diferents responsabilitats. Una en el marc de dinamitzar l’economia del municipi, i l’altra de garantir la seguretat i mobilitat de gran part dels esdeveniments que es realitzen”.

Aquests dos despatxos, conjuntament amb l’Espai Puntual, donen forma a la planta superior de l’edifici de serveis de l’Ajuntament de Deltebre. A la planta baixa es localitza el nou espai de Serveis Socials, també inaugurat amb l’actual equip de govern, la seu de BASE de la Diputació de Tarragona i el servei d’atenció de SOREA.

Les obres d’adequació d’aquest espai, que han tingut un cost del voltant dels 45.000€, han estat subvencionades en gairebé 5.000€ per la Diputació de Tarragona.