20181218_112816

L’Ajuntament de Deltebre impulsa una campanya simbòlica de sensibilització amb bosses reciclables per als comerços

Aprofitant la campanya comercial de Nadal, l’Ajuntament de Deltebre, conjuntament amb les empreses adjudicatàries del servei de residus i d’Imatge de Poble, han engegat una campanya de foment i sensibilització del reciclatge per tenir cura del medi ambient i del Delta de l’Ebre.

En aquest cas, la campanya va dirigida al comerç local ja que es distribuiran 3.000 bosses reciclables fetes amb paper reciclat. Per a l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, aquesta “és la primera de les campanyes que s’aniran realitzant de manera puntual per fomentar el reciclatge i conscienciar als veïns i veïnes”.

Soler també ha explicat que “amb aquesta actuació no només volem contribuir a reduís l’ús del plàstic, encara que sigui de forma simbòlica, sinó també a posar en  valor els comerços que dia rere dia treballen incansablement per enlairar Deltebre i dinamitzar l’economia del nostre municipi”.

La campanya neix amb el hastag #DeltebreRecicla, que donarà nom a les properes campanyes, i també amb el lema “De Terra només hi ha una. Cuidem-la. Creem avui el Deltebre futur!”.

Darreres notícies