ImatgePle

Deltebre tornarà a celebrar aquest 2019 el Rock N’ Riu

El 2019 serà l’any de la tornada de Rock N’ Riu, un concert realitzat pels diferents grups de música del municipi de Deltebre, després que aquest es deixés de realitzar en l’anterior mandat municipal. Aquesta ha estat una de les propostes que ha sortit al plenari d’aquest mes de febrer de l’Ajuntament de Deltebre, mitjançant una moció de la CUP, que ha estat subscrita pel PDeCAT, per ERC i que ha comptat, també, amb el vot favorable del CE- Socialistes per Deltebre i pel PP.

La tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural, Anna Giménez, ha celebrat la proposta de la CUP tot i que ha aprofitat l’avinentesa per a explicar que “des dels serveis tècnics de l’Ajuntament de Deltebre ja s’havia començat a treballar en la proposta de recuperació del Rock N’ Riu, en el marc del catàleg d’actes d’estiu, després que aquest es deixés de celebrar en l’anterior mandat municipal”.

En tot cas, tots els grups municipals han celebrat la tornada del Rock N’ Riu. En el cas del portaveu de CE – Socialistes per Deltebre, José Emilio Bertomeu, ha explicat que “atenent al públic al qual es dirigeix l’esdeveniment, hem de cercar un indret que ens permeti celebrar l’acte de la millor manera possible”.

En el cas de la portaveu d’ERC, Vanessa Callau, ha explicat que “com a tècnica de l’Ajuntament vaig viure les retallades de l’any 2009 que es van aplicar al Rock N’ Riu i va ser una gran pèrdua que ens va afectar moltíssim”. El representant del PP, Tomàs Castells, ha explicat que “El Rock N’ Riu es va posar en marxa amb l’alcaldia del PP i, per tant, és lògic que donem suport a aquesta moció”.

Finalment, la portaveu de la CUP, Dayana Santiago, ha explicat que “amb el Rock N’ Riu volem mantenir viva l’essència d’aquest esdeveniment i fomentar la creació de nous grups de música”.

Finalització de la urbanització del carrer Cambra

El plenari de l’Ajuntament de Deltebre també ha servit aprovar la devolució de gairebé un 11% de les contribucions especials del carrer Cambra. Igual com en el cas del soterrament de la línia elèctrica d’Unamuno, actuació que marcava precedent de liquidacions negatives per retornar diners de les contribucions especials dels veïns i veïnes en execucions d’obres. Tal com ha explicat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, “sempre que la gestió econòmica de l’obra ho permeti, retornarem diners de les contribucions especials als propietaris”.

Darreres notícies