El Centre Esportiu del Delta supera els 330 abonats en els seus primers tres dies

21 de Març de 2019

L’obertura de portes del Centre Esportiu del Delta era una de les demandes més sol·licitades per part dels veïns i veïnes de Deltebre. I així s’està demostrant durant els primers dies d’obertura de l’equipament. De fet, en només tres dies, ja s’han superat els 330 abonats i es preveu, ateses les consultes constants de la ciutadania, que aquesta xifra augmenti notablement durant els propers dies.

Aquesta sensació també s’ha emfatitzat mitjançant la sessió de portes obertes que ha organitzat l’Ajuntament de Deltebre. Finalment aquesta es va realitzar el dimecres a la tarda i va comptar amb l’assistència del voltant de 350 persones que, durant les dues hores, van poder visitar el Centre Esportiu del Delta.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “les dades d’aquests dies posen de manifest que Deltebre no podia deixar perdre un equipament d’aquestes característiques”. De fet, Soler, ha detallat que “quan parlem de capitalitat del Delta, no ho hem de fer només a partir de les paraules i les bones intencions, sinó també a partir dels fets”. I és evident – ha remarcat Soler – que equipaments com el Centre Esportiu del Delta, el Centre Fluvial del Delta o la Biblioteca Delta de l’Ebre ens permeten consolidar la nostra condició de capital”.

Finalment, l’alcalde ha explicat que “com a govern municipal podem treballar incansablement per a dotar d’eines, d’equipaments i de serveis a la ciutadania, però finalment són els veïns i veïnes els quals han de donar ànima i projecció a tota l’acció de govern que estem duent a terme”.

Tota la informació relativa al Centre Esportiu del Delta es pot consultar a la pàgina web de l’equipament: www.deltebre.cat.

Els comentaris estan tancats.