Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

L’Ajuntament de Deltebre inicia els treballs d’adequació dels parcs infantils

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de millora dels diferents parcs infantils del municipi de Deltebre. En total, es realitzarà una inversió de més de 25.000€ amb l’objectiu d’instal·lar tanques de protecció i noves atraccions per als xiquets i xiquetes que juguen diàriament als parcs infantils, així com també realitzar els treballs de manteniment corresponents.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha detallat que “amb aquesta actuació volem millorar els diferents parcs infantils del municipi per tal d’oferir uns espais de diversió òptims i amb la seguretat adient per als xiquets, per a les xiquetes i per als seus familiars”. Està previst que aquesta actuació finalitzi durant les properes setmanes, una vegada s’hagin adequat els diferents parcs del municipi.

En tot cas, a hores d’ara, el primer parc que s’ha adequat és el del Parc del Riu, on s’ha instal·lat una nova atracció i també s’ha delimitat el parc amb tanques de seguretat. Alhora, també es realitzaran els treballs d’adequació de les atraccions existents, la millora del paviment i la instal·lació de sauló en els casos que sigui escaient.