Plenari

L’Ajuntament actualitza el codi ètic de 2017 dotant-lo de noves mesures per evitar riscos penals

La sessió plenària de l’Ajuntament de Deltebre ha estat marcada per l’aprovació de l’actualització del codi ètic i de bona conducta de l’Ajuntament de Deltebre, aprovat el maig de 2017. Aquesta actualització s’ha realitzat incorporant apunts per evitar riscos delictius i els càrrec electes i els treballadors públics es podran acollir al codi, si així ho consideren oportú, durant els 30 dies següents de la composició del nou plenari municipal. Aquest punt del plenari s’ha aprovat amb els vots favorables de tots els partits representants al plenari, exceptuant el vot en contra de la regidora d’ERC.

Per altra banda, a causa del registre realitzat a l’Ajuntament de Deltebre durant el mes de març, el plenari ha aprovat personar-se com a acusació particular per tal d’estar informats dels diferents procediments i tràmits que es realitzaran durant les compareixences. Aquest punt ha estat aprovat per majoria absoluta amb els vots favorables del Partit Demòcrata, de la CUP, del regidor no adscrit, l’abstenció de CE- Socialistes, i el vot en contra d’ERC.

Finalment, l’Ajuntament de Deltebre també ha aprovat el Pla Especial que permetrà, 28 anys després de la formalització del conveni de cessió, la recuperació efectiva de 1.500m2 de terreny a favor del municipi. En aquest sentit, l’ús que es pretén destinar en aquest espai és una aula d’educació ambiental abans de l’entrada de l’àmbit urbà de Riumar. Aquest punt ha estat aprovat per majoria absoluta amb els vots favorables de tots els grups polítics de l’Ajuntament de Deltebre, exceptuant el vot en contra d’ERC.

Darreres notícies