Les platges de la Bassa de l’Arena, el Fangar i la Marquesa reben el distintiu de Platges Verges

27 de Juliol de 2019

Ecologistes en Acció ha concedit un any més el distintiu “Platges Verges” a les platges de la Bassa de l’Arena, el Fangar i la Marquesa de Deltebre, un distintiu ecològic que destaca la qualitat de les platges que encara mantenen el seu valor natural inalterable. A més, el jurat ha tingut en compte el valors de fauna i flora, el fet que no hi hagi intervenció antròpica i que es tracta de platges gens massificades i amb un accés limitat al trànsit rodat.

A l’acte d’entrega dels guardons, que ha tingut lloc aquest mateix divendres a Torredembarra, hi ha assistit el tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, i el regidor de Polítiques Ambientals i Platges, Joan Lucas. En aquest sentit, Serra ha posat en valor “els actuals serveis de neteja que estem realitzant a les platges del nostre municipi i que permet que tant la ciutadania com els turistes puguin gaudir de les platges en unes condicions òptimes”. A la vegada, Serra també ha destacat que “la concessió d’aquest distintiu és un valor afegit que acredita la qualitat natural de les nostres platges”.

Amb aquest distintiu “Platges Verges”, Ecologistes en Acció vol reconèixer la qualitat ambiental de les platges que mantenen el seu estat salvatge ja que aconsegueixen un equilibri entre la utilització del recurs natural i el respecte a l’entorn.

Els comentaris estan tancats.