Eutimio Mauri seguirà presidint el Consell de Riumar durant els propers quatre anys

Aquest dijous s’ha constituït el Consell de Riumar, un òrgan de desconcentració municipal que es va impulsar en el darrer mandat i que té la clara finalitat de treballar per l’impuls del nucli de Riumar. La presidència ha recaigut novament en la figura d’Eutimio Mauri, del grup d’Enlairem Deltebre, el qual seguirà presidint l’òrgan durant els propers quatre anys.

El president del Consell de Riumar, Eutimio Mauri, ha posat en valor “totes les actuacions de millora que s’han dut a terme durant aquests darrers quatre anys al nucli de Riumar”. Així Eutimio ha recordat la finalització de les obres de Riumar, la renovació de les passarel·les, la recuperació de la bandera blava i del punt d’informació turística, el catàleg d’actes d’estiu com a “exemples evidents del canvi en positiu que ha sofert Riumar des de l’arribada de Lluís Soler a l’alcaldia de Deltebre”.

Per la seva banda, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “si bé durant aquests quatre anys el canvi a Riumar ha estat més que notable, des del govern municipal tenim l’objectiu de seguir treballant en la mateixa línia ja que Riumar és un pol d’atracció econòmic i turístic de primer nivell”. La instal·lació d’una farmaciola o d’un caixer són algunes de les moltes accions que s’estan començant a estudiar per part del govern municipal.

El Consell de Riumar està conformat per 13 membres, quatre dels quals en funcions executives per tal de vetllar pel manteniment i desenvolupament del nucli de Riumar. D’aquesta manera, a banda del propi president, l’òrgan també comptarà amb la vicepresidència d’Acció Institucional, a càrrec de Joan Bertomeu, la vicepresidència d’Acció Urbana, a càrrec de José Maria Sapinya, i, finalment, la vicepresidència d’Acció Turística, a càrrec de Miguel Bellaubí.

La configuració actual del Consell de Riumar queda de la següent manera: Eutimio Mauri, Adrian Misaras, Francisco Casanova, Enric Bonet i Olga Pérez per Enlairem Deltebre; Joan Bertomeu proposat per l’alcaldia; Carlos Bo i Agustí Castells per ERC – Més Deltebre; Marcel·la Otamendi representant el PSC Deltebre; José Maria Sapinya com a membre de FECOTUR; Juan Vicente Barbas com a Club Nàutic de Riumar; Juan Miguel Bellaubí per l’Associació de Veïns de Riumar; i, finalment, Joana Figueres representant Riumar Associació. Val a dir que cap dels representants, ni tampoc la presidència ni els vicepresidents, tenen cap tipus de remuneració econòmica.