WhatsApp Image 2019-09-12 at 22.00.14

El plenari de l’Ajuntament de Deltebre ratifica la seva voluntat de fer front als robatoris i a la inseguretat ciutadana

La sessió plenària de l’Ajuntament de Deltebre d’aquest mes de setembre ha estat marcada per l’aprovació de diferents mocions i diferents acords com és el cas de l’aprovació definitiva del compte general de l’Ajuntament de Deltebre per aquest 2018 i que estableix una previsió de ràtio d’endeutament del 27% per a finals d’aquest any 2019, amb el vot favorable d’Enlairem Deltebre, el PSC Deltebre i el vot contrari d’ERC Deltebre.

Per altra banda, l’Ajuntament de Deltebre ha aprovat una moció, subscrita pels diferents grups municipals, per fer front a l’alarma social dels robatoris en cases habitades. D’aquesta manera, a banda de la reunió de la Junta de Seguretat Local que s’ha celebrat aquest matí i on s’ha posat de manifest aquesta situació, el plenari també ha volgut ratificar per unanimitat aquesta qüestió.

Una altra de les mocions aprovades ha estat en rebuig al tancament de dos oficines de CaixaBank al municipi de Deltebre. Una moció presentada per ERC i pel PSC, i que també ha rebut el suport d’Enlairem Deltebre, malgrat que el portaveu d’Enlairem Deltebre, Andreu Curto, ha especificat que “des del govern municipal s’estan realitzant, des de ja fa un temps, diferents reunions amb l’entitat bancària per establir un espai d’atenció al nucli de Jesús i Maria i esperem que aquesta moció no sigui un punt d’inflexió en contra en les negociacions”. Tot i això, el portaveu d’ERC Deltebre, Joan Alginet, ha puntualitzat que “aquesta moció no ha de repercutir en la negociació que està duent a terme actualment i aconseguim un acord conjunt al plenari”.

La sessió plenària del mes de setembre ha permès aprovar una moció que ha estat subscrita per tots els grups municipals, en relació al deute relatiu a les factures del subministrament elèctric de les famílies en situació de vulnerabilitat, i amb el qual, entre d’altres, es demana la condonació d’aquest deute.

Finalment, mitjançant una moció subscrita per tots els grups municipals, el plenari també ha mostrat per unanimitat el seu compromís ferm en la defensa de la festa dels correbous a Catalunya, arrel dels diferents successos que s’han viscut les darreres setmanes.

Darreres notícies