Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Deltebre enceta el curs escolar amb més de 1.600 alumnes

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, acompanyat del tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, i la regidora de Festes, Equipaments i Actes, Carme Franch, ha visitat els centres escolars de primària i secundària del municipi aprofitant l’inici de les curs escolar.

Deltebre compta enguany amb 1.625 alumnes distribuïts en els diferents centres d’ensenyament. Per aquest motiu, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha encoratjat a l’equip docent dels centres educatius “a seguir oferint un ensenyament de qualitat que permeti créixer en capital humà de cara al futur del nostre municipi”.

A la vegada, l’alcalde ha afegit que “des del govern municipal sempre estarem al costat dels centres educatius tant pel que fa al manteniment com en aquelles propostes conjuntes que permetin desenvolupar les màximes habilitats de l’alumnat”.

Les classes a Deltebre han començat amb normalitat, tal com s’ha detallat en les diferents reunions de treball mantingudes amb els equips directius dels centres escolars i les corresponents AMPES. En qualsevol cas, la reunió també ha servit per valorar les actuacions de manteniment i millora que s’han realitzat, així com també fer un anàlisi de totes aquelles que s’han de seguir realitzant durant les properes setmanes.