IMG_1090

L’Ajuntament de Deltebre incorpora una caixa rentacontenidors al servei d’escombraries

Els camions d’escombraries de l’Ajuntament de Deltebre incorporaran, des d’aquesta mateixa setmana, una caixa rentacontenidors per tal de netejar i desinfectar els contenidors, per dins i per fora, eliminant la brutícia i possibles taques que puguin haver-hi.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha detallat que “la posada en funcionament d’aquest caixa rentacontenidors s’emmarca en la voluntat de seguir millorant el servei de recollida d’escombraries, i vetllar per la neteja dels propis contenidors i la via pública”.  

Per fer la neteja, un cop el contenidor està buit, el camió allibera un braç robotitzat que detecta el contenidor i l’eleva fins a col·locar-lo dins la caixa, gràcies a un sistema de sensors i càmeres d’alta precisió. Un cop dins la caixa, un sistema d’injecció genera uns remolins d’aigua calenta que, combinat amb uns detergents especials, neteja el contenidor per dins. Tot seguit, un conjunt de raspalls rotatius el renta per fora. A més, el braç articulat té la capacitat de fer girar el contenidor sobre el seu propi eix, de manera que el rentatge es pot fer per tots quatre costats.

Aquesta actuació forma part de les millores del servei d’escombraries i de neteja viària que es va posar en funcionament l’últim trimestre de l’any anterior.  

Darreres notícies