Obertes les inscripcions per a les aules d’extensió universitària de la gent gran de Deltebre

24 d'Octubre de 2019

Un any més, la Biblioteca Delta de l’Ebre tornarà a ser seu de les aules d’extensió universitària de la gent gran que organitza la Universitat Rovira i Virgili en col·laboració amb l’Ajuntament de Deltebre. Les inscripcions estan obertes fins al proper dia 30 d’octubre i es poden realitzar a l’Espai d’Atenció Ciutadana del propi Ajuntament de Deltebre.

La regidora de Serveis a les Persones i Protocol, Lluïsa Ventura, ha destacat que “des del govern municipal volem seguir dotant d’eines a la gent gran de Deltebre per tal que puguin ampliar els seus coneixements i donar resposta a les seves inquietuds culturals”.

Enguany el curs compta amb la realització de 7 xerrades que analitzen temàtiques com ara la conservació dels aliments, la fiscalitat de les herències, la situació actual de les pensions, la propietat de la terra del Delta de l’Ebre, la revolució francesa a través de l’art, etc. A més, a final de curs es realitzarà una sortida cultural.

Els comentaris estan tancats.

X