IMG_1606

Volta i Tapa’t es consolida en la seva tercera edició amb més participants que mai

L’Ajuntament de Deltebre ha presentat una nova edició del Volta i Tapa’t, la ruta de tapes per Deltebre que es celebrarà des d’aquest divendres 25 d’octubre fins al proper 11 de novembre. Enguany és la tercera vegada que es celebra la ruta de tapes i es compta amb més participants que mai, en total seran 14 restaurants els que oferiran la seva tapa i beguda a un preu de 3,50€.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha detallat que “la ruta de tapes és una oportunitat per assaborir el contrast de sabors que ofereix els nostre producte i la nostra cuina”. Soler ha agraït la implicació dels restauradors participants ja que “sense tots ells seria impossible consolidar una iniciativa d’aquestes característiques”, com també del xef que ha apadrinat la tercera edició del Volta i Tapa’t: Rafel Múria.

El cuiner, un jove emergent de les Terres de l’Ebre que és el xef del restaurant Quatre Molins, ha estat també present a la presentació del Volta i Tapa’t i ha agraït la confiança de l’Ajuntament de Deltebre tot posant en relleu “la gastronomia de qualitat i de referència que es realitza al nostre territori, i que s’ha volgut traslladar a cadascuna de les tapes”.

La ruta de tapes per Deltebre comptarà aquesta any amb el passaport de les tapes, el qual donarà accés a un sorteig d’un lot de productes del territori i dels vins guanyadors del concurs de Mescla’19, sempre i quan es segellin com a mínim 6 de les tapes participants.

La regidora de Personal i Acció Comercial, Ingrid Santiago, s’ha mostrat satisfeta per l’augment dels participants i ha explicat que “accions com aquesta, més enllà de promocionar la nostra gastronomia, són una oportunitat per dinamitzar l’economia local”.

El Volta i Tapa’t complementa les accions del cicle de gastronomia anual que ha impulsat l’Ajuntament de Deltebre i que, a banda de la pròpia ruta de tapes, també compta amb les jornades gastronòmiques de l’ànec, l’arròs, el musclo i la tellerina, i la fira Mescla, la qual ha estat guardonada aquest any com a millor fira de les Terres de l’Ebre.

Darreres notícies