En marxa una nova edició del curs Dones, Salut i Educació que realitza la Universitat Rovira i Virgili amb la col·laboració de l’Ajuntament de Deltebre

15 de Novembre de 2019

Aquest divendres han començat les sessions de la catorzena edició del curs Dones, Salut i Educació que es realitza a la Biblioteca Delta de l’Ebre. La inauguració ha comptat amb la participació de la coordinadora de l’Institut Català de les Dones a les Terres de l’Ebre, Carme Valls, la regidora de Foment Cultural i Igualtat i Gènere de l’Ajuntament de Deltebre, Anna Giménez, i la codirectora del curs, la Dra. Rosa Queral.

En total es realitzaran 13 sessions d’un curs que té com a finalitat principal posar en valor el paper de la dona a partir de diferents temàtiques d’actualitat o de reflexió. La regidora de Foment Cultural i Igualtat i Gènere, Anna Giménez, ha explicat que “aquest és un curs que surt des del bressol del Delta de l’Ebre per a pensar en llibertat i en femení”. Giménez ha afegit que “des del govern municipal seguirem donant suport a totes aquelles iniciatives que ens generen valor afegit i que permeten impulsar la cohesió social al nostre municipi”.  

El curs, al qual s’hi han inscrit més de 50 alumnes, consta de 24 hores lectives i hi participaran ponents com l’exvicepresidenta del govern de la Generalitat de Catalunya i actual secretaria general de l’ACM, Joana Ortega, la Premi Nacional de Periodisme, Rosa Maria Calaf, la presidenta de la Comissió de Climatologia de la Organització Meteorològica Mundial, Manola Brunet, la directora de Clon Factory, Cristina Iglesias.

La professora de la URV, la Dra. Rosa Queral, va ser la impulsora d’aquesta proposta que actualment codirigeix amb Carmen Ponce, professora del Departament de Pedagogia.

Els comentaris estan tancats.