El Delta de l’Ebre demana mesures urgents a Madrid per lluitar contra la regressió

18 de Desembre de 2019

La comissió del Ministeri per a la Transició Ecològica, presidida per la ministra Teresa Ribera, ha rebut aquest dimecres al matí a una representació de la Taula del Consens pel Delta integrada pels alcaldes de Deltebre, Lluís Soler, d’Amposta, Adam Tomàs, i de Sant Jaume d’Enveja, Joan Castor Gonell, i els presidents de les comunitats de regants de la Dreta, Manel Ferré, i de l’Esquerra de l’Ebre, Javier Casanova.

Durant la reunió, els representants ebrencs han presentat a la ministra el Pla Delta que s’ha treballat i consensuat al territori per emprendre mesures urgents i a curt, mitjà i llarg termini per evitar la regressió el Delta. També s’ha sol·licitat una partida pressupostària de 6 milions d’euros per al pressupost del 2020 per a poder realitzar les primeres actuacions.

Els comentaris estan tancats.