Parc Nadalenc

El Parc Nadalenc conscienciarà als xiquets i xiquetes sobre la necessitat de preservar el fons marí

Deltebre celebrarà el Parc Infantil Nadalenc del 27 al 29 de desembre i enguany, com a novetat, centrarà la seva temàtica amb la preservació del fons marí i la cura del medi ambient mitjançant 10 tallers que s’emmarquen amb el títol “Els Secrets del Fons del Marí”.

El regidor d’Atenció i Participació Ciutadana, Transparència i Joventut, Andreu Curto, ha explicat que “volem que el Parc Nadalenc, més enllà de ser un espai de trobada per als  xiquets i xiquetes del municipi, també esdevingui una oportunitat més per conscienciar als més menuts sobre la necessitat de tenir cura del medi ambient i de l’entorn que ens envolta”.

Una de les altres novetats del Parc Infantil serà l’espectacle teatral “Els Secrets del Fons del Mar”, de la companyia Sensedrama Teatre. Aquesta obra, que es realitzarà el diumenge 29 a les 17 hores, s’emmarca en la conscienciació ambiental i explicarà d’una manera divertida per als més menuts i menudes la necessitat de preservar el fons marí i les espècies que hi habiten.

A banda dels 10 tallers, el Parc Nadalenc també comptarà amb activitats esportives i inflables. Curto ha volgut agrair “a totes les entitats i persones que ens ajuden i que fan possible que aquest esdeveniment es realitzi any rere any”.  Per aquesta edició, les entitats col·laboradores són Progat Deltebre, Grup Twirling La Cava, la Colla Sardanista i de Jotes de Deltebre, la Penya Barcelonista 20 de Maig, l’Associació de Dones Agents de Salut, l’Associació de Veïns del Barracot, la Creu Roja de Deltebre, el Parc Natural del Delta de l’Ebre, la Duna i la Confraria de Pescadors de Sant Joan.  

L’abonament al Parc Infantil té un preu de 5€, mentre que l’entrada diària tindrà un cost econòmic de 2€. L’edat recomanada per assistir al parc és dels 3 fins als 12 anys. Les entrades es podran adquirir al mateix recinte on es realitzarà l’esdeveniment: el Casal de l’Esport Lo Salat.

Darreres notícies