Deltebre organitza un cap de setmana solidari per a netejar les platges després de la tempesta

5 de Febrer de 2020

Aquest dissabte i diumenge pel matí, l’Ajuntament de Deltebre, conjuntament amb el Parc Natural del Delta de l’Ebre i l’Associació de Voluntaris del Parc Natural, realitza una neteja solidaria de platges. En concret, el dissabte pel matí es durà a terme la neteja des de la Platja de la Marquesa i, el diumenge, es realitzarà la zona de Riumar i el Garxal. L’hora de la convocatòria és a les 10h del matí.

Per tal de poder participar en aquesta convocatòria, s’aconsella dur guants, ja siguin de roba o de pell, portar roba còmoda, calçat adequat, i les provisions de menjar i aigua per al consum personal. El regidor de Polítiques Ambientals i Platges, Joan Lucas, ha explicat que “l’estat de les platges, després del temporal, és desolador. Per aquest motiu necessitem l’ajuda de tots i totes, a banda de les administracions competents, per intentar millorar l’estat de les platges del municipi”.

La neteja de platges es clourà el diumenge, a les 12 hores, amb una caminada guiada per conèixer els racons més característics del Garxal, un dels indrets més especials del Delta de l’Ebre.

A banda de la neteja de platges, el divendres a la tarda, a partir de les 20 hores, es realitzarà a Deltebre la presentació pública del Pla Delta per tal que la ciutadania conegui les línies de treball d’aquest pla d’acció consensuat pels integrats de la Taula de Consens pel Delta. L’acte es realitzarà al saló de plens del municipi.

CONVOCATÒRIA:

Platja de la Marquesa (Accés camí del Fangar): a les 10 hores
Platja de Riumar i Garxal (Final del Passeig Marítim): a les 10 hores

Els comentaris estan tancats.