WhatsApp Image 2020-02-06 at 16.56.14

L’Ajuntament de Deltebre adjudica les obres de la piscina Agustí Ramon Castellà

La darrera Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Deltebre ha servit, entre d’altres, per aprovar l’adjudicació de les obres de la piscina exterior del Centre Esportiu del Delta. La piscina, tal com es va anunciar, durà el nom d’Agustí Ramon Castellà, persona que es va encarregar de les tasques de la piscina durant molts anys.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “finalment podrem començar les obres per obrir unes instal·lacions que fa més de 18 anys que van tancar les serves portes i que han estat protagonistes de la infància de moltes persones del nostre municipi”. Soler ha explicat que “amb la piscina completarem els serveis que prestem des del Centre Esportiu del Delta i seguirem consolidant aquest equipament com el centre d’esport de referència”.

Les obres, que està previst que finalitzin abans de l’entrada de l’estació estiuenca, tindran un cost econòmic del voltant dels 258.000€ que assumirà el propi Ajuntament de Deltebre. Una actuació que es pot realitzar gràcies al bon estat de la hisenda municipal amb l’acurada gestió econòmica realitzada durant els darrers anys.

Cal destacar que la voluntat de l’equip de govern era obrir aquesta piscina el passat estiu. Tanmateix, les greus patologies de la instal·lació, a causa de la seva inactivitat, van obligar a ajornar les obres.     

Darreres notícies