Imatge2

500 persones col·laboren en la neteja de platges solidària de Deltebre recollint al voltant de 3.000kg de residus

Aquest cap de setmana, el municipi de Deltebre ha celebrat dos sessions matinals de neteja de les platges del municipi. En total, han estat més de 500 les persones que de manera desinteressada han participat i han permès recollir al voltant de 300 sacs (3.000kg) amb residus de les platges com a conseqüència del pas del temporal Glòria per Deltebre.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha volgut agrair “a la sensibilitat ambiental de les persones que han dedicat una part del seu cap de setmana a netejar les platges del municipi de Deltebre per tal que aquestes, malgrat la pèrdua accentuada de la línia de costa, recuperin part de la normalitat a nivell d’imatge”. Soler ha destacat que “ara és hora d’anar tots a una per tal de protegir el nostre estimat Delta de l’Ebre i reivindicar mesures urgents a curt termini i mesures estructurals per salvar el Delta”.

La neteja de platges s’ha conclòs amb una visita pel Garxal, un dels indrets més preuats del Delta de l’Ebre pel seu ecosistema. Cal destacar que la neteja s’ha realitzat amb la col·laboració del Parc Natural del Delta de l’Ebre i l’Associació de Voluntaris del Parc Natural del Delta de l’Ebre.

El cap de setmana va començar el passat divendres amb la presentació pública del Pla Delta a Deltebre, el full de ruta que ha elaborat la Taula de Consens pel Delta per evitar la regressió del Delta de l’Ebre. L’acte va omplir el Saló de Plens de l’Ajuntament de Deltebre.

Darreres notícies