Deltebre impulsa un calendari de cursos de formació per aquest 2020

9 de Març de 2020


L’Ajuntament de Deltebre, conjuntament amb IDFO i UGT, han iniciat el cicle dels cursos de formació per aquest any 2020. En total, al llarg de l’any es realitzaran sis cursos de diferents disciplines que estan dirigits a les persones que estan en actiu i que volen aprofundir en diferents coneixements, però també a la gent que està en situació d’atur.  

La regidora de Serveis a les Persones i Protocol, Lluïsa Ventura, ha destacat que “amb aquest cursos volem dotar d’eines als veïns i veïnes de Deltebre que volen especialitzar-se o iniciar la formació en una matèria concreta”. De fet, Ventura ha destacat que “aquesta és una de les moltes accions que des del govern municipal estem impulsant en aquesta qüestió i que cerquen millorar la qualitat de vida de la ciutadania”.

Els cursos que es realitzaran són els de funcionament del programari Excel, tant en nivell inicial com en qualificat, Anglès a nivell gramatical i de conservació, Aparadorisme i Fitosanitaris de nivell qualificat.  Les persones que ens volen inscriure als cursos ho poden fer a l’Espai d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Deltebre.

Els comentaris estan tancats.