L’Ajuntament de Deltebre impulsa una xarxa de comerç local per als col·lectius de risc

21 de Març de 2020

Aquest dissabte el govern municipal ha posat en marxa una xarxa de comerç local que facilitarà la compra i el transport a casa dels aliments, dels productes i dels medicaments als col·lectius de risc i més vulnerables, és a dir gent gran i/o amb patologies.

En aquesta iniciativa si han adherit, a hores d’ara, 34 comerços del municipi. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha volgut donar les gràcies a tots els establiments que col·laboren amb aquesta iniciativa ja que “amb el seu compromís social podrem ajudar a la gent que més ho necessita”. De fet, Soler ha detallat que “aquesta mesura s’emmarca en la finalitat principal d’ajudar a les persones i famílies del municipi que, a causa de la seva situació personal, no tenen la possibilitat de sortir al carrer i anar a comprar als establiments”.

Els més de 30 establiments adherits es classifiquen en les següents categories: forns de pa i pastisseries, carnisseries i xarcuteries, queviures, peixateries i congelats, fruites i verdures, farmàcies, ecològics i dietètics. L’Ajuntament de Deltebre ha publicat el llistat a la pàgina web i a les xarxes socials amb els telèfons de tots aquests comerços per tal que la ciutadania afectada pugui fer la comanda des de casa seva. El comerç durà els productes a les cases particulars amb les mesures de seguretat i de prevenció corresponents.

Per al govern municipal aquesta és una acció que també ha de permetre posar en valor el comerç local i de proximitat, així com també ha de permetre dinamitzar l’economia del municipi en el marc d’un context de paràlisi a causa del COVID-19.

Els comentaris estan tancats.