Lluís_2

L’Ajuntament de Deltebre destinarà al voltant d’1.000.000€ a la reactivació econòmica i social del municipi

En el marc del discurs institucional dels 43 anys del municipi, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha anunciat que l’ajuntament destinarà al voltant d’1.000.000 d’euros a la reactivació econòmica i social del municipi. Segons Soler, aquesta “és la inversió econòmica més important de la història de Deltebre per ajudar a les famílies i als comerços, empreses i autònoms”.

Aquesta inversió es destinarà a les accions del Pla de Reactivació Socioeconòmica de Deltebre, el qual contempla 50 actuacions que són el full de ruta dels proper 12 mesos. Soler ha explicat que “en un context d’adversitat com l’actual, hem de prendre mesures excepcionals per seguir estant al costat de la ciutadania”. La setmana vinent es donaran a conèixer les quantitats específiques destinades als ajuts i als incentius dels comerços, autònoms i empreses, així com també dels nous instruments per ajudar a les famílies que més ho necessiten i per dinamitzar l’economia local.

Aquesta inversió sense precedents suposarà un canvi en el Pla de Govern que va ser avalat per la ciutadania ara fa quasi un any. Tanmateix, Soler ha detallat que “tot i que algunes accions es puguin veure alterades, el compromís, determinació i il·lusió per seguir transformant Deltebre, agafats de la mà dels veïns i veïnes, es mantindrà intacte durant aquests anys. Com també, el més important, l’horitzó de futur. Que no és ni més ni menys, que seguir sent un municipi que desperti orgull de poble”.

L’acte institucional, que per primera vegada a la història del municipi ha estat telemàtic, ha servit per posar en relleu als professionals sanitaris, les entitats socials i els cossos de seguretat. Soler ha finalitzat dient que “l’esperit de solidaritat, d’esforç i de treball de tots i totes elles és el que hem d’adoptar per sortir de l’actual conjuntura causada per la COVID-19 i també pel pas del temporal Glòria al nostre municipi”.

Darreres notícies