Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

L’Ajuntament de Deltebre coordina els casals d’estiu per facilitar la seva realització

Des de l’Ajuntament de Deltebre, conjuntament amb les set empreses i entitats que duran a terme els casals d’estiu al municipi, es segueix treballant per oferir una oferta variada d’activitats per als xiquets i xiquetes, tot donant compliment a les restriccions vigents. De fet, el tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, i el tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, han realitzat una trobada aquest matí amb representants dels casals per tal de seguir coordinant i facilitant l’organització de les activitats.

Tant Bertomeu com Serra han coincidit en destacar que “volem que els xiquets i xiquetes de Deltebre puguin gaudir de l’estiu amb la màxima seguretat i aplicant totes aquelles restriccions necessàries per evitar la propagació de la pandèmia al nostre municipi”. En aquest sentit, s’està treballant amb la delimitació dels espais i dels equipaments per donar compliment a l’aforament, així com també amb les mesures sanitàries corresponents. Al mateix temps, en el darrer plenari es va modificar l’ordenança que regula el preu públic per donar facilitats a totes les empreses que organitzen casals d’estiu, de manera que enguany no hagin de pagar per fer ús dels equipaments esportius.  

D’aquesta manera, es realitzaran 7 campus al municipi impulsats pel Club Esportiu Futbol Avatars i la Unió Deportiva Jesús i Maria, Feel Dance Deltebre, l’Escola de Futbol Delta de l’Ebre, el Club Vela de Riumar, l’Escola de Tennis Delta-Smash, Temps de Lleure i Lo Bosquet Màgic, en col·laboració tots ells per part de l’Ajuntament de Deltebre. La dinamització dels casals d’estiu al municipi és una de les 50 accions del Pla de Reactivació Socioeconòmica de Deltebre que s’està aplicant per part de l’Ajuntament de Deltebre.